http://didshahr.ir/255982

02:51 :: 1401/10/19

ترشی لبو، خوش طعم و معطر

روش تهیه ترشی لبو

مواد لازم برای درست کردن ترشی لبو

چغندر: یک کیلوگرم

سرکه: ۲ لیوان

سیاه دانه: ۲ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری

رزماری: یک برگ

دانه فلفل سیاه: ۵ عدد

شکر (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه درست کردن ترشی لبو

۱-ابتدا چغندر‌ها را تمیز بشویید تا گل و لای آن‌ها کاملا از بین برود.

۲-چغندر‌های شسته را بدون گرفتن سر و ته در قابلمه‌ای بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید و حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیم پز شوند.

۳-سر و ته چغندر‌های پخته را جدا کنید، سپس چغندر‌ها را به صورت ورقه‌ای و در صورت تمایل با استفاده از قالب دلخواه، برش بزنید.

۴-چغندر‌های قالب زده را در قابلمه‌ای بریزید، سرکه و شکر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت متوسط بجوشانید.

۵-حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مخلوط لبو و سرکه خنک شود.

۶-رزماری، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط لبو و سرکه اضافه کنید و سپس در شیشه‌های دردار بریزید.

۷-در شیشه‌ها را محکم و در محلی خنک نگهداری کنید.

۸-پس از یک هفته ترشی لذیذ لبوی شما رسیده و آماده مصرف می‌شود و باید در یخچال نگهداری شود.

نکته: جوشاندن لبو در سرکه در این روش، باعث افزایش ماندگاری ترشی می‌شود.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/255982

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *