یکی از نکات مهمی که در مورد ایمپلنت باید به آن بپردازیم، عوارض ایمپلنت دندان جلو است. آشنایی با این عوارض برای شما مفید خواهد بود.
یکی از نکات مهمی که در مورد ایمپلنت باید به آن بپردازیم، عوارض ایمپلنت دندان جلو است. آشنایی با این عوارض برای شما مفید خواهد بود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ایمپلنت دندان جلو ( https://markazimplant.com/dental-implant-front-tooth/ ) می توانید به نشانی قبل مراجعه کرده یا از لینک زیر استفاده فرمایید.
مهمترین عوارض ایمپلنت دندان چیست؟
استفاده از ایمپلنت دندانی در حال حاضر موضوع عجیب و نادری محسوب نمیشود. افراد زیادی هستند که به دلایل مختلف مجبورند از این فرصت برای پوشش فضاهای خالی دندانهای خودشان کمک بگیرند. احتمال موفقیت ایمپلنت بر اساس آزمایش های صورت گرفته و نتایج به دست آمده ۹۸ درصد میباشد. اما افرادی که از ایمپلنت استفاده میکنند در برخی موارد نادر ممکن است با عوارض ایمپلنت دندان جلو مواجه شوند. برای اینکه با عوارض کاشت دندان به روش ایمپلنت بیشتر آشنا شوید، در ادامه آنها را خدمت شما معرفی خواهیم کرد.
عوارض ایمپلنت دندان جلو شامل چه مواردی میشود؟
عوارض ایمپلنت دندان جلو شامل موارد مختلف میشود. مهمترین عوارضی که ممکن است پس از ایمپلنت با آنها روبه رو شوید عبارتند از:
عفونت
شایعترین عوارض ایمپلنت دندان، عفونت است. محل کاشت ایمپلنت امکان دارد ملتهب شده و بر اثر التهاب و عفونت در آن ایجاد شود و نهایتاً این عفونت در قالب تب و درد خود را نشان دهد. عفونتها معمولاً در مدت زمان کوتاهی پس از جراحی ایمپلنت به وجود میآیند. شما باید در این مورد حساسیت کامل را داشته باشید و در صورت مشاهده هر گونه نشانه عفونت آن را به پزشک خودتان اطلاع دهید.
خون ریزی
در برخی موارد، ایمپلنت منجر به خونریزی مزمن میشود. نکته قابل تامل این است که هنگامی که خونریزی متوقف نمیشود، میتواند باعث انواع مشکلات از ناراحتی معده تا کم خونی شود.
حرکت میکرو
یکی از عوارض دیگر کاشت ایمپلنت جابجایی یا حرکت کم آنها میباشد که به حرکت میکرو معروف شده است. البته حرکت میکرو آنقدر ضعیف است که ممکن است به سختی متوجه آن نشوید. احساس سفتی در دندانهای اطراف ایمپلنت و تغییر در ایمپلنت وقتی در آینه نگاه میکنید از جمله نشانههای حرکت میکرو است. حرکت میکرو به تنهایی خطری برای شما ندارد اما یک علامت هشدار اولیه است که احتمال شل شدن ایمپلنت را در آینده افزایش میدهد.
واکنش آلرژیک
اکثر ایمپلنت ها از آلیاژ تیتانیوم ساخته شدهاند. تعداد کمی از افرادی که نسبت به کاشت ایمپلنت اقدام میکنند به دلیل اینکه حساسیت ناشناختهای به تیتانیوم یا فلز دیگری دارند یک واکنش آلرژیک تجربه مینمایند. علائم واکنش آلرژیک شامل تغییر طعم، گزگز، التهاب یا تورم در ناحیه ایمپلنت است. در صورتی که به تیتانیوم آلرژی دارید حتماً آن را به اطلاع دندانپزشک برسانید تا از مواد دیگری برای ایمپلنت شما کمک بگیرد.
چگونه متوجه بروز عوارض ایمپلنت شویم؟
تشخیص عوارض ایمپلنت دندان جلو اولین گام در مقابله با این مشکلات است. برای اینکه راحتتر بتوانید این عوارض را تشخیص دهید چند مورد از مهمترین علائم آنها را با هم مورد بررسی قرار میدهیم:
- اولین نشانه بروز عوارض ایمپلنت دندان، مشکل در جویدن است. اگر احساس کردید در ناحیه ایمپلنت به راحتی میتوانید غذا را بجوید این احتمال را بدهید که دچار عوارض ایمپلنت شدهاید.
- دیگر نشانه مهم بروز این مشکل، التهاب در لثه است. معمولاً التهاب لثه با خونریزی خودش را نشان میدهد و حتی امکان دارد هنگام کاشت ایمپلنت دندانپزشک با آن درگیر باشد.
- رکود یا عقب رفتگی لثه از دیگر نشانه های مهم بروز عوارض ایمپلنت است که باید به آن توجه زیادی داشته باشید. اگر این مشکل برای شما به وجود بیاید، دندانپزشک در اکثر موارد میتواند آن را درمان کند.
- افزایش ورم در ناحیه مربوط به ایمپلنت دندان یکی دیگر از مواردی است که شما باید نسبت به آن حساسیت داشته باشید و در صورت مشاهده آن با دندانپزشک خودتان مشورت کنید.
- درد یا ناراحتی شدید نیز به ویژه در ناحیه ایمپلنت و اطراف آن میتواند نشانه به وجود آمدن عوارضی که در بخش قبلی خدمت آن بیان کردیم باشد. البته هر دردی نشانه این اتفاق نیست. اما در هر صورت اگر درد شدیدی را به ویژه پس از گذاشتن مدتی از کاشت ایمپلنت متوجه شدید حتما آن را به دندان پزشک اطلاع دهید.