در معاملات روزانه، اسکلپ تریدینگ اصطلاحی برای استراتژی ایجاد حجم بالا از طریق کسب سودهای کوچک است.
نقل از آکادمی مالی اشراف : اسکلپینگ؛ سود های کوچک می تواند بسیار سریع رشد کند!
اسکالپینگ یا اسکلپ تریدینگ یک سبک معاملاتی است که در کسب سود از تغییرات کوچک قیمت و کسب سود سریع از فروش مجدد تخصص دارد.
اسکلپ تریدینگ مستلزم آن است که یک معامله گر یک استراتژی خروج محکم داشته باشد زیرا یک ضرر بزرگ می تواند سودهای کوچک زیادی را که معامله گر برای به دست آوردن آن تلاش کرده است، از بین ببرد. بنابراین، برای موفقیت این استراتژی، داشتن ابزارهای مناسب – مانند live feed، کارگزار دسترسی مستقیم، و استقامت برای انجام معاملات زیاد لازم است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این استراتژی، انواع مختلف اسکلپ تریدینگ و نکاتی در مورد نحوه استفاده از این سبک معاملات، با ادامه مطلب همراه باشید.
نکات کلیدی
- اسکلپ تریدینگ یک سبک معاملاتی است که در کسب سود از تغییرات کوچک قیمت و فروش سریع تخصص دارد.
- اسکلپ تریدینگ مستلزم آن است که یک معامله گر یک استراتژی خروج قابل اعتماد داشته باشد زیرا یک ضرر بزرگ می تواند سودهای کوچک زیادی را که معامله گر برای به دست آوردن آن تلاش کرده است، از بین ببرد.
- یک اسکالپر موفق، نسبت معاملات برنده اش در مقابل معاملات بازنده بسیار بالاتر است، در حالی که سود را تقریباً برابر یا کمی بیشتر از ضرر نگه می دارد.
- یک معامله گر اسکالپر هر روز تعداد زیادی معامله انجام می دهد، شاید صدها مورد. (معاملات زیاد با سود کم)
اسکلپ تریدینگ چیست؟
اسکلپ تریدینگ یک استراتژی معاملاتی است که در بازه زمانی کوتاه مدت برای سود بردن از تغییرات جزئی قیمت از، سهام و … تنظیم شده است. معاملهگرانی که این استراتژی را اجرا میکنند، بین ۱۰ تا چند صد معامله را در یک روز انجام میدهند، با این باور که سود از حرکتهای کوچک در قیمت سهام یا ارز راحتتر از حرکات بزرگ به دست میآیند. معامل
ه گرانی که استراتژی اسکلپ تریدینگ را اجرا می کنند به عنوان اسکالپر شناخته می شوند. اگر از یک استراتژی خروج قابل اعتماد برای جلوگیری از ضررهای بزرگ استفاده شود، بسیاری از سودهای کوچک به راحتی می توانند به سودهای بزرگ تبدیل شوند.
اصول اولیه اسکلپینگ
اسکالپینگ از موقعیت معاملاتی با حجم بالا برای کسب سود کوچک در کمترین تایم فریم استفاده می کند. اسکلپ تریدینگ به صورت روزانه انجام می شود. هدف اصلی خرید یا فروش تعدادی از ارز یا سهام به قیمت پیشنهادی یا درخواستی و سپس فروش سریع آنها چند سنت بالاتر یا پایین تر برای کسب سود است. زمان نگهداری یک موقعیت معاملاتی می تواند از ثانیه تا دقیقه و در برخی موارد تا چند ساعت متغیر باشد.
اسکلپ تریدینگ چگونه کار می کند؟
هنگامی که معنای اسکلپ تریدینگ را درک کردید، باید با نحوه کار ان اشنا شوید. تکنیک معاملاتی اسکلپ تریدینگ یک استراتژی کوتاه مدت است زیرا شما به دنبال کسب سود روزانه هستید. این شامل خرید و فروش چندین بار در روز می شود که از تفاوت قیمت ها هرچند ناچیز سود می برد. هدف استراتژی اسکالپینگ خرید دارایی با قیمت کمتر و فروش آن در صورت افزایش قیمت است. برای استراتژی اسکلپ تریدینگ حیاتی است که داراییهایی با نقدینگی بالا را کشف کنید که اغلب در طول روز به شما نوسانات قیمتی میدهند و فروش ان ها اسان است. اگر دارایی یک دارایی نقد نباشد، نمی توانید اسکالپ تریدینگ را انجام دهید. چیزی که نقدینگی به شما اطمینان می دهد قیمت ایده آل هنگام ورود یا خروج از بازار است.
اسپرد در اسکلپ تریدینگ در مقابل استراتژی معاملاتی معمولی
وقتی اسکالپرها معامله میکنند، میخواهند از تغییرات قیمت پیشنهادی یک اوراق بهادار یا ارز دیجیتال سود ببرند. این تفاوت بین قیمتی است که کارگزار یا صرافی اوراق بهادار را از اسکالپر میخرد (قیمت پیشنهادی) و قیمتی که کارگزار یا صرافی آن را میفروشد (قیمت درخواستی) به اسکالپر. بنابراین، اسکالپر به دنبال اسپرد باریکتر است.
اما در شرایط عادی، معاملات نسبتاً ثابت است و می تواند سود ثابتی را به همراه داشته باشد. به این دلیل که اسپرد بین پیشنهاد و تقاضا نیز ثابت است (عرضه و تقاضا برای اوراق بهادار متعادل است).
استراتژی های اسکالپینگ
اولین نوع اسکالپینگ به عنوان بازارسازی (market-making) شناخته میشود، به موجب آن یک اسکالپر سعی میکند با ارسال همزمان یک پیشنهاد (bid) و یک پیشنهاد برای یک سهام خاص، از اسپرد سرمایهگذاری کند. بدیهی است که این استراتژی تنها در سهام عمدتاً غیرمتحرکی که حجم زیادی را بدون تغییر قیمت واقعی معامله می کنند، می تواند موفق باشد.
انجام موفقیت آمیز این نوع اسکالپینگ بسیار دشوار است، زیرا یک معامله گر باید با بازارسازان برای سهام در شرط (bid) و پیشنهادات (offer) رقابت کند. همچنین، سود به قدری ناچیز است که هرگونه حرکت سهام در برابر موقعیت معامله گر، ضرری بیش از هدف سود اولیه آنها را ایجاد می کند.
دو سبک دیگر مبتنی بر رویکرد سنتی تر هستند و به یک سهام متحرک نیاز دارند، جایی که قیمت ها به سرعت تغییر می کنند. این دو سبک نیز نیازمند استراتژی و روش صحیح تحلیل حرکت قیمت هستند.
نوع دوم اسکالپ تریدینگ با خرید تعداد زیادی سهام انجام می شود که با تفاوت قیمت بسیار کمی برای کسب سود آن به فروش می رسند. معامله گر این سبک برای چندین هزار سهم وارد موقعیت معاملاتی می شود و منتظر حرکت کوچکی است که معمولاً بر حسب سنت (کمتر از یک دلار) اندازه گیری می شود. چنین رویکردی به سهام یا ارز با نقدینگی بسیار بالا نیاز دارد (تا امکان ورود و خروج آسان از ۳۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ سهم را فراهم کند).
نوع سوم اسکالپ تریدینگ به روش های سنتی معاملات نزدیک تر است. یک معاملهگر مقدار مشخصی از سهام یا ارز را در هر موقعیت معاملاتی یا سیگنالی از سیستم خود وارد میکند و به محض اینکه اولین سیگنال خروج نزدیک به نسبت ریسک / پاداش (R/R) 1:1 تولید شد، موقعیت را میبندد.
نکاتی برای اسکالپرهای تازه کار
تعداد افرادی که دست خود را در ترید روزانه و سایر استراتژیها، از جمله اسکالپ تریدینگ، امتحان میکنند، افزایش یافته است. تازه واردان به اسکالپ تریدینگ باید مطمئن شوند که سبک معاملاتی با شخصیت آنها مطابقت دارد زیرا این استراتژِ به یک رویکرد منظم نیاز دارد. معاملهگران باید سریع تصمیم بگیرند، فرصتها را شناسایی کنند و دائماً چارت را زیر نظر بگیرند. کسانی که شخصیت ریسک پذیر و بی تاب دارند و با انجام معاملات کوچک موفقیت آمیز احساس رضایت می کنند، برای اسکلپ تریدینگ عالی هستند.
خروج از معامله
یک تازه کار باید بر هنر اجرای کارآمد سفارش تسلط داشته باشد. دیر خارج شدن از موقعیت معاملاتی می تواند سود اندکی را که به دست آمده را از بین ببرد (و حتی منجر به ضرر شود). از آنجایی که حاشیه سود در هر معامله محدود است، اجرا و خروج از موقعیت معاملاتی باید دقیق باشد.
هزینه ها
یک اسکالپر مبتدی باید هنگام انجام معاملات، هزینهها را در نظر داشته باشد. اسکالپ تریدینگ شامل معاملات متعددی می شود، حتی انجام صدها معامله در یک روز.
خرید و فروش مکرر از نظر کارمزد پرهزینه است که می تواند سود را کاهش دهد. این امر انتخاب کارگزار یا صرافی مناسب را بسیار مهم می کند. کارگزار یا صرافی نه تنها باید ملزومات انجام معاملات را فراهم کند، مانند دسترسی مستقیم به بازارها، بلکه باید کارمزدهای های رقابتی را نیز ارائه کند. و به یاد داشته باشید، همه بروکرها اجازه اسکالپینگ را نمی دهند.
تریدینگ
تشخیص روند و مومنتوم برای یک اسکالپر مفید است که حتی می تواند برای تکرار یک الگو برای مدت کوتاهی وارد و خارج معامله شود. یک مبتدی باید نبض بازار را درک کند، و هنگامی که اسکالپر آن را تشخیص داد، معاملات روند و مومنتوم معاملات میتواند به دستیابی به معاملات سودآورتر کمک کند. یکی دیگر از استراتژیهایی که اسکالپرها استفاده میکنند، یک روند متضاد است. اما مبتدیان باید از استفاده از این استراتژی اجتناب کنند و به ترید در جهت روند ادامه دهند.
طرفین معامله
مبتدیها معمولاً با معامله در سمت لانگ (خرید) راحتتر هستند و باید قبل از اینکه اعتماد و تخصص کافی برای رسیدگی به معاملات شورت (فروش) را کسب کنند، به همان معاملات لانگ پایبند باشند. با این حال، اسکالپرها در نهایت باید معاملات لانگ و شورت را برای بهترین نتیجه به صورت متعادل استفاده کنند.
تحلیل تکنیکال
معامله گران تازه کار باید تحلیل تکنیکال را به صورت اصولی یاد بگیرند تا بتوانند با دیگر معامله گران به رقابت بپردازند. تحلیل تکنیکال جزو جدا نشدنی بازارهای مالی است. از آنجایی که اسکالپرها دیگر نمیتوانند برای دریافت سیگنالهایی که برای ثبت سودهای کوچک چندگانه در یک روز معاملاتی معمولی نیاز دارند، تنها به تجزیه و تحلیل عمق بازار در زمان واقعی اعتماد کنند. توصیه می شود از شاخص های تکنیکال که برای بازه های زمانی بسیار کوچک در نظر گرفته شده است، استفاده کنند.
سه شاخص تحلیل تکنیکال مهم وجود دارد که برای انجام معاملات کوتاهمدت و اسکلپ تریدینگ ایدهآل هستند: مووینگ اورج، استراتژی خروج قدرت/ضعف نسبی و اسکالپینگ چند نمودار.
حجم
به عنوان یک تکنیک، اسکالپینگ نیاز به تصمیم گیری های مکرر برای ورود و خروج در یک بازه زمانی کوتاه دارد. چنین استراتژی تنها زمانی می تواند با موفقیت اجرا شود که بتوان سفارشات را تکمیل کرد، و این به سطوح نقدینگی بستگی دارد. معاملات با حجم بالا نقدینگی بسیار مورد نیاز را ارائه می دهند.
انضباط
به عنوان یک قاعده، بهترین کار این است که تمام پوزیشن ها در طول یک روز بسته شوند و آنها را به روز بعد منتقل نکنید. اسکلپ تریدینگ بر اساس فرصت های کوچکی است که در بازار وجود دارد و یک اسکالپر نباید از اصل اولیه حفظ موقعیت برای مدت کوتاهی منحرف شود.
مزایا و معایب اسکلپ تریدینگ
اگر یک معامله گر بتواند به یک استراتژی مناسب برای خروج به موقع از معاملات برسد، یکی از بزرگترین مزیت های اسکلپ تریدینگ این است که می تواند بسیار سودآور باشد.
اسکالپرها می توانند تغییرات کوچکی را در قیمت سهام اعمال کنند که ممکن است لزوماً منعکس کننده روند کلی قیمت کالا در روز نباشد. اسکالپرها همچنین نیازی به پیروی از اصول اولیه ندارند زیرا نقش مهمی در برخورد با یک بازه زمانی بسیار کوتاه ایفا نمی کنند. به همین دلیل، معامله گران نیازی به دانش چندانی در مورد سهام ندارند.
یکی دیگر از مزیت های اصلی این استراتژی این است که ریسک بازار بسیار کمی وجود دارد. این استراتژی طراحی شده است تا ضررهای هر سهم را با ایجاد نقاط اهرمی و حد ضرر محدود کند. اسکلپ تریدینگ همچنین یک استراتژی غیر جهت دار است، بنابراین بازارها برای استفاده از آن نیازی به حرکت در جهت خاصی ندارند: زمانی که بازارها بالا و پایین می روند، کار می کند (در بازارهای اصلاحی هم فابل استفاده هستند).
در نهایت، بسیاری از استراتژیهای اسکالپینگ به راحتی در سیستم معاملاتی مورد استفاده خودکار میشوند، زیرا معمولاً بر اساس یک سری معیارهای تکنیکال هستند. با این حال، ایراداتی نیز در استفاده از اسکلپ تریدینگ به عنوان یک استراتژی معاملاتی وجود دارد. اول و مهمتر از همه، اسکالپینگ در مقایسه با استراتژی های دیگر شامل حداکثر تعداد معاملات است. باز کردن تعداد زیادی از معاملات با هزینه های تراکنش بالاتری همراه است زیرا شما در هر معامله کارمزد می پردازید.
با اسکالپینگ، باید از مقادیر بالای معاملات برای ایجاد سود کافی استفاده کنید. برای برخی از معامله گران، ریسک فقط ایجاد سودهای کوچک ارزش آن را ندارد. برخی از اسکالپرها روزانه ده ها یا صدها معامله انجام می دهند. این استراتژی می تواند بسیار وقت گیر باشد و به سطوح بالایی از تمرکز نیاز دارد.
سخن پایانی
اسکلپ تریدینگ یک استراتژی معاملاتی جسورانه یا مبتکرانه نیست، اما یکی از استراتژی های موفق معامله گران روزانه است. اسکالپینگ میزان زیان شما را به حداقل می رساند و ترید سودآور را حتی در راکد ترین بازارها ممکن می سازد. با این حال، اگر به دنبال ثروتمند شدن یک شبه هستید، احتمالاً اسن استراتژی مناسب شما نخواهد بود. اسکالپرها باید با گرفتن سودهای کوچک مشکلی نداشته باشند و فقط به معامله بعدی فکر کنند.
آموزش اسکلپ تریدینگ ممکن است روی کاغذ آسان به نظر برسد، اما استراتژی های اسکالپینگ، معامله گرانی را که تجربه کافی برای کنترل احساسات خود را ندارند، از بین می برد. قبل از انجام هر معامله اهداف سود را تعیین کنید و اگر حرکت مورد انتظار شما اتفاق نیفتد، به سرعت بفروشید. تسلط بر اسکالپینگ مدتی طول می کشد.