محققان گزارش دادند زمانی که افراد بهمدت ۲ تا ۱۲ هفته از پروبیوتیکها استفاده میکردند، بهمیزان قابلتوجهی سطوح کمتری از ترکیبات سولفوریک فرار داشتند که با بوی بد دهان مرتبط است.
دلایل احتمالی زیادی برای بوی بد دهان وجود دارد که بهداشت ضعیف دندان یکی از عوامل اصلی آن است.
اکنون محققان میگویند باکتریهای موجود در غذاهای تخمیرشده میتوانند به رفع بوی بد دهان کمک کنند.
بهنوشته نشریه پزشکی «مدیکالنیوز تودی» یکی از علل اصلی بوی بد دهان، تجمع ترکیبات سولفوریک فرار در دهان است که توسط باکتریهای بیهوازی که از غذای باقیمانده در دهان تغذیه میکنند، تولید میشود.
بررسی جدید محققان چینی نشان داد که مصرف چهار پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس سالیواریوس، لاکتوباسیلوس رویتری، استرپتوکوکوس سالیواریوس و ویسلا سیباریا میتواند ترکیباتی را که باعث بوی بد دهان میشود، حداقل در کوتاهمدت کاهش دهد.
این پروبیوتیکها در غذاهای تخمیر شده یافت میشوند.
افراد ممکن است روشهای مختلفی را برای کاهش بوی بد دهان امتحان کنند، از جمله جرمگیری دندان، مسواکزدن سطح زبان و استفاده از دهانشویه.بااینحال مصرف غذاهای تخمیر شده مانند ماست و کفیرروشی عالی برای کاهش بوی بد دهان است.
منبع: دویچه وله