http://didshahr.ir/255560

12:53 :: 1401/10/10

محققان گزارش دادند زمانی که افراد به‌مدت ۲ تا ۱۲ هفته از پروبیوتیک‌ها استفاده می‌کردند، به‌میزان قابل‌توجهی سطوح کمتری از ترکیبات سولفوریک فرار داشتند که با بوی بد دهان مرتبط است.

بو Smell

دلایل احتمالی زیادی برای بوی بد دهان وجود دارد که بهداشت ضعیف دندان یکی از عوامل اصلی آن است.

اکنون محققان می‌گویند باکتری‌های موجود در غذاهای تخمیر‌شده می‌توانند به رفع بوی بد دهان کمک کنند.

به‌نوشته نشریه پزشکی «مدیکال‌نیوز تودی» یکی از علل اصلی بوی بد دهان، تجمع ترکیبات سولفوریک فرار در دهان است که توسط باکتری‌های بی‌هوازی که از غذای باقی‌مانده در دهان تغذیه می‌کنند، تولید می‌شود.

بررسی جدید محققان چینی نشان داد که مصرف چهار پروبیوتیک شامل لاکتوباسیلوس سالیواریوس، لاکتوباسیلوس رویتری، استرپتوکوکوس سالیواریوس و ویسلا سیباریا می‌تواند ترکیباتی را که باعث بوی بد دهان می‌شود، حداقل در کوتاه‌مدت کاهش دهد.

این پروبیوتیک‌ها در غذاهای تخمیر شده یافت می‌شوند.

افراد ممکن است روش‌های مختلفی را برای کاهش بوی بد دهان امتحان کنند، از جمله جرم‌گیری دندان، مسواک‌زدن سطح زبان و استفاده از دهان‌شویه.با‌این‌حال مصرف غذاهای تخمیر شده مانند ماست و کفیرروشی عالی برای کاهش بوی بد دهان است.
منبع: دویچه وله

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/255560

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *