مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: احیای دریاچه طبیعی و زیستگاه بومی نئور با مشارکت محیط زیست و شیلات ضروری است.
محمد الهبخش در نشست مشترک با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل اظهار کرد: با هدف بررسی مسائل زیست محیطی در صنعت آبزی پروری و شیلاتی نشستهای مشترک بین بخشی برگزار میشود.
وی با اشاره به لزوم تعامل سازنده بین دو دستگاه برگزاری چنین نشستهایی را ضروری خوانده و خاطرنشان کرد: با تداوم این جلسات به دنبال رسیدن به نقطه نظرات مشترک با محیط زیست هستیم تا بتوانیم موضع واحدی در حوزه آبزی پروری و شیلات و همچنین رفع مشکلات موجود در دریاچه نئور داشته باشیم.
مدیرکل شیلات استان اردبیل توجه ویژه و علمی دو دستگاه اجرایی را در راستای احیای دریاچه نئور ضروری خواند و بیان کرد: امیدواریم با استفاده از خرد جمعی و کمک و همکاری دو دستگاه به سمت احیای پایدار این نعمت خدادادی پیش برویم.
الهبخش از بین بردن گونه مهاجم کاراس و عوامل خطرناک دیگر همچون آلودگیهای شیمیایی، فاضلابها و… را در این دریاچه مهم ارزیابی کرد و گفت: اگر امروز برای احیای این نعمت عظیم خدادادی اقدامی انجام ندهیم قطعاً آیندگان در مورد ما قضاوت خوبی نخواهند داشت
در این نشست مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل نیز اظهار کرد: احیای دریاچه نئور نیازمند پشتوانه مطالعاتی است و از سال ۹۳ به طور جدی اقدامات اجرایی برای برگرداندن آن به حالت اولیه آغاز شده است.
حسن قاسم پور خاطرنشان کرد: تالابها به عنوان یکی از مهمترین زیستگاههای طبیعی در جهان، نقش زیادی در تداوم بقای حیات وحش، تأمین آب شیرین و حفظ تعادل زیستی دارند.
وی با بیان اینکه تالاب نئور جزو مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست است، تصریح کرد: این تالاب دارای ویژگیهای مطلوبی بوده و برای حفظ و احیای آنها باید اقدامات لازم انجام شود و امیدواریم با کمک دستگاههای اجرایی دخیل بتوانیم اقدامات مثمر ثمری در این تالاب انجام دهیم.