http://didshahr.ir/255282

01:48 :: 1401/09/30

به علت شیوع فراوان افسردگی، این اختلال روانی را به‌عنوان سرماخوردگی روانی می‌شناسند.

شیوع سرماخوردگی روانی

نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که «گفتار درمانی» می‌تواند به افراد کمک کند تا علایم افسردگی و اضطراب خود را مدیریت کنند.

نحوه انجام این پژوهش

نتایج تحقیقاتی که در گذشته انجام شده، نشان داده بسیاری از افراد مبتلا به یک سری اختلالات روانی دیگر همچون زوال عقل دارای مشکلات سلامت‌روان مانند افسردگی و اضطراب هم هستند. مطالعه جدید محققان دانشگاه لندن نشان داد که گفتار درمانی علایم افسردگی و اضطراب را در ۶۳ درصد از افراد مبتلا به اختلال‌های روانی بهبود می‌دهد. علاوه بر این، میزان بهبودیافتگی در ۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان تا حدی بود که در پایان دوره درمان، دیگرعلایم اضطراب یا افسردگی در آنان تشخیص داده نشد.

گفتار درمانی چیست؟

گفتار درمانی که به عنوان روان‌درمانی هم شناخته می‌شود، شامل صحبت با یک متخصص سلامت روان در باره موضوعاتی است که بیمار را آزار می‌دهد. آن چه بیمار در باره آن صحبت می‌کند از فردی به فرد دیگر متفاوت است و ممکن است بحث‌هایی درباره این که اکنون چه احساسی دارد، به تازگی به چه موضوعاتی فکر کرده و هر گونه بیماری مانند مشکلات خواب را شامل شود.

همان‌طور که بیمار با متخصص سلامت‌روان صحبت می‌کند، پزشک اطلاعات ارائه شده توسط بیمار را که به او در تشخیص بهتر کمک می‌کند، جمع آوری می‌کند. متخصصان سلامت‌روان از گفتار درمانی برای درمان انواع مشکلات مربوط به سلامت روان استفاده می کنند، از جمله: اضطراب، افسردگی، خشم، اعتیاد، ترس‌ها، اختلالات خوردن، داشتن تجربیات آسیب‌زننده مانند طلاق یا از دست دادن یکی از عزیزان و … به گزارش مدیکال نیوز تودی، در عین حال تحقیقاتی که در گذشته انجام شده نشان می‌دهد زمانی که فرد افکار خود را به زبان می آورد، احساس غم، عصبانیت و درد کاهش می یابد.

برای نوشتن این مطلب از «ایسنا» کمک گرفته‌شده است

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/255282

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *