http://didshahr.ir/255037

06:03 :: 1401/09/23

مهران اوچی اردبیلی گفت:اظهار کرد: تمام خدمات درمانی در بخش ناباروری جهاد دانشگاهی استان با هدف دسترسی عموم مردم تحت پوشش سازمان‌های بیمه‌گر قرار گرفته است.

زایشگاه نوزاد

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: از زمان آغاز فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در این استان در ۱۰ سال اخیر درمان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ خانواده نابارور موفقیت‌آمیز بوده و بدین طریق امید به زندگی به این خانواده‌ها بازگشته است.

مهران اوچی اردبیلی  در جریان بازدید رئیس دانشگاه محقق اردبیلی از واحدهای مختلف جهاد دانشگاهی اردبیل اظهار کرد: تمام خدمات درمانی در بخش ناباروری جهاد دانشگاهی استان با هدف دسترسی عموم مردم تحت پوشش سازمان‌های بیمه‌گر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در این مرکز تمام روش‌های درمانی برای کمک به رفع مشکل نازایی زوجین به‌کار گرفته می‌شود، اضافه کرد: از زمان راه‌اندازی دفتر نمایندگی خون بند ناف رویان بیش از یک هزار و ۵۰۰ نمونه خون بند ناف از استان جمع‌آوری و برای ذخیره به شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان جهاد دانشگاهی در تهران ارسال شده است.

مهران اوچی همچنین به بازنگری طرح جامع گردشگری استان اردبیل با تاکید بر گردشگری سلامت به همت جهاد دانشگاهی اردبیل اشاره کرد و افزود: این طرح با کارفرمایی میراث فرهنگی و استانداری به این نهاد واگذار شده تا به عنوان یک سند بالادستی برای توسعه همه جانبه استان در بخش گردشگری تهیه و تدوین شود.

دو محصول دارویی جهاد دانشگاهی اردبیل به مرحله تجاری‌سازی رسیده است

وی همچنین از تولید محصولات دارویی بر پایه گیاهان دارویی در مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل خبر داد و گفت: ۲ محصول این مرکز با اخذ کد اخلاق پزشکی و انجام مرحله کارآزمایی بالینی به مرحله تجاری‌سازی رسیده است.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه فاز اول پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته به همت جهادگران استان اردبیل آغاز شده است، افزود: به منظور فروش محصولات این خط تولید با شرکت‌های حفاری صنعت و نفت رایزنی‌ شده که برخی از شرکت ها برای خرید محصولات اعلام آمادگی کرده اند.

وی ظرفیت تولید پایلوت نیمه‌صنعتی تولید نشاسته جهاد دانشگاهی استان را ۵۰۰ تن و نیاز کشور به این محصول را چهار هزار تن ذکر کرد و ادامه داد: در تلاش هستیم ظرفیت این خط تولید را به ۲ هزار تن در سال افزایش دهیم که در این صورت برای ۳۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد شد.

اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم جهاد دانشگاهی را نهادی مردمی و انقلابی در حوزه علم، فناوری و فرهنگ دانست و گفت: در جهاد دانشگاهی بیشترین فعالیت‌ها با کمترین امکانات انجام می‌گیرد.

وی هدف از ایجاد جهاد دانشگاهی را ایجاد پلی میان دانشگاه و صنعت عنوان کرد و افزود: جهاد دانشگاهی اردبیل با فعالیت‌های فاخر خود در مسیر اصلی پیشرفت قرار دارد.

چمنی تصریح کرد: دانشگاه محقق اردبیلی آماده همکاری همه‌جانبه علمی، پژوهشی و فرهنگی با جهاد دانشگاهی است.

 

تمام خدمات درمانی ناباروری جهاد دانشگاهی بیمه می شوند

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/255037

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *