روش پخت کتلت سبزیجات، سالم و سبک
مواد لازم برای پخت کتلت سبزیجات ( ۱۳ عدد)
سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد
نخود فرنگی: نصف پیمانه
هویج بزرگ: یک عدد
لوبیا سبز ساطوری شده: نصف پیمانه
برگ گشنیز: ۳ قاشق غذاخوریمک: به میزان لازم
زنجبیل رنده شده: سه چهارم قاشق چای خوری
زیره سبز: به میزان لازم
فلفل چیلی سبز ساطوری شده: یک یا ۲ عدد
گرام ماسالا: یک دوم تا سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری یا آرد نان: ۶ قاشق غذاخوری
آرد برنج یا ذرت یا نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کتلت سبزیجات
۱- ابتدا هویج و سیب زمینی ها را به شکل مکعب های کوچک برش بزنید.
۲-همه سبزیجات را با هم در قابلمه بریزید و با کمی آب بپزید.
۳-سبزیجات را با هم بکوبید تا به طور کامل خمیری و نرم شوند.
۴-برگ گشنیز، چیلی سبز، گرام ماسالا، زیره سبز و زنجبیل را به مواد کتلت سبزیجات اضافه و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.
۵-آرد سوخاری را به مواد کتلت بیفزایید و خوب به هم بزنید.
۶- یک تکه از مواد را جدا کنید و با دست کتلت را شکل دهید.
۷- دو قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد نخودچی را در کمی آب حل کنید تا خمیری آبکی آماده شود. سپس کتلت را در آن بغلتانید.
۸-کتلت سبزیجات را در آرد سوخاری بغلتانید تا هر دو سمت آن به طور کامل از آرد پوشانده شود.
۹-بین ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کتلت سبزیجات به خوبی به خورد هم بروند و آرد به کتلت ها بچسبد.
۱۰-در یک ماهیتابه کوچک روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و کتلتها را در آن سرخ کنید.