http://didshahr.ir/254774

01:05 :: 1401/09/19

روش پخت کتلت سبزیجات، سالم و سبک

روش پخت کتلت سبزیجات
مواد لازم برای پخت کتلت سبزیجات ( ۱۳ عدد)

سیب زمینی بزرگ: ۲ عدد

نخود فرنگی: نصف پیمانه

هویج بزرگ: یک عدد

لوبیا سبز ساطوری شده: نصف پیمانه

برگ گشنیز: ۳ قاشق غذاخوریمک: به میزان لازم

زنجبیل رنده شده: سه چهارم قاشق چای خوری

زیره سبز: به میزان لازم

فلفل چیلی سبز ساطوری شده: یک یا ۲ عدد

گرام ماسالا: یک دوم تا سه چهارم قاشق چای خوری

آرد سوخاری یا آرد نان: ۶ قاشق غذاخوری

آرد برنج یا ذرت یا نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری

روغن: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت سبزیجات

۱- ابتدا هویج و سیب زمینی ها را به شکل مکعب های کوچک برش بزنید.

۲-همه سبزیجات را با هم در قابلمه بریزید و با کمی آب بپزید.

۳-سبزیجات را با هم بکوبید تا به طور کامل خمیری و نرم شوند.

۴-برگ گشنیز، چیلی سبز، گرام ماسالا، زیره سبز و زنجبیل را به مواد کتلت سبزیجات اضافه و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کنید.

۵-آرد سوخاری را به مواد کتلت بیفزایید و خوب به هم بزنید.

۶- یک تکه از مواد را جدا کنید و با دست کتلت را شکل دهید.

۷- دو قاشق غذاخوری آرد برنج یا آرد نخودچی را در کمی آب حل کنید تا خمیری آبکی آماده شود. سپس کتلت را در آن بغلتانید.

۸-کتلت سبزیجات را در آرد سوخاری بغلتانید تا هر دو سمت آن به طور کامل از آرد پوشانده شود.

۹-بین ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد کتلت سبزیجات به خوبی به خورد هم بروند و آرد به کتلت ها بچسبد.

۱۰-در یک ماهیتابه کوچک روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و کتلت‌ها را در آن سرخ کنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/254774

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *