http://didshahr.ir/254322

00:44 :: 1401/09/07

معمولا هر آشپزی دوست دارد غذاهایش طعمی خاص و متفاوت داشته باشد بنابراین از ادویه های مخصوص استفاده می کند.

طعم بهتر پلو با ادویه مخصوص پلویی

چاشنی

این ادویه را می‌توانید در تهیه مخلوط پلوهایی مانند خورشت قیمه نثار، هویج پلو با مرغ و لوبیا پلو استفاده کنید و به غذای خود طعم متفاوتی ببخشید.

۱-برای شروع، تمام ادویه‌ها را داخل آسیاب بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط و پودر شوند. البته می‌توانید از هاون هم برای خرد کردن هر کدام از ادویه‌های دانه درشت استفاده کنید. پس از آن که هر کدام را خرد کردید، در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید.
۲-مخلوط ادویه‌های پودر شده را از آسیاب خارج کنید و داخل الک بریزید تا پوسته‌های ادویه جدا شود. در ادامه، یک ظرف شیشه‌ای در‌دار را بشویید و با دستمال کاملا خشک کنید.

۳-ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه‌ای بریزید و در آن را ببندید. برای این که عطر و طعم ادویه از بین نرود، بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنید.

مواد لازم :

برگ گل محمدی: ۳قاشق غذاخوری
پودر دارچین: ۲قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: یک قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل: نصف قاشق غذاخوری
جوز هندی: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
دانه هل: ۶عدد
فلفل (در صورت تمایل): به مقدار اندک
دانه میخک: به میزان لازم

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/254322

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *