http://didshahr.ir/253824

10:25 :: 1401/08/23

حضور در خانه پدری و سردی هوا باعث شد تا دو کودک، دو زن و دو مرد جوان هیچ وقت رنگ صبح را نبینند.

فوت شش شهروند اردبیلی در خانه پدری‌

این روزها و با آغاز فصل سرما، قاتل نامرئی هم دست به کار شده و با کوچک‌ترین بی‌احتیاطی شهروندان، جان آنها را می‌گیرد. در تازه‌ترین حوادث مربوط به مرگ‌ومیر ناشی از گازگرفتگی، شش شهروند اردبیلی شامل دو کودک، دو زن و دو مرد جوان در اثر استفاده از کباب‌پز در محیط بسته خانه و تجمع گاز مرگبار منوکسیدکربن جان خود را از دست دادند.

مرگ شش نفر در اثر گازگرفتگی بیشترین آمار تلفاتی است که از ابتدای شروع فصل سرما و استفاده از لوازم گرمایشی در کشور ثبت شده است.

خبر این حادثه زمانی منتشر شد که یکی از اقوام آن‌ها به عدم حضور و رفت‌وآمدشان مشکوک شد.

محرم عبدی، عموی خانواده درباره این حادثه می‌گوید: «در این حادثه من برادرزاده‌ام پژمان را از دست دادم. شب حادثه او به خانه پدری‌ام رفت و میزبان دوستانش بود.

ساعت ۵ بعدازظهر بود که مادر پژمان با من تماس گرفت و گفت پژمان را پیدا نمی‌کنم و نمی‌دانم کجاست. در ورودی خانه هم قفل است و نمی‌توانم وارد آنجا شوم. پس از تماس او، چند دقیقه‌ای خود را به خانه رساندم و با پیچ‌گوشتی در را باز کردم. وقتی وارد خانه شدم، دیدم کباب‌پز با شعله‌ای زیاد وسط خانه روشن است و هر شش نفر هم از حال رفته و روی زمین افتاده‌اند. به سرعت کنتور گاز را قطع کردم و بعد هم سراغ آن‌ها رفتم تا ببینم زنده هستند یا نه که همگی متاسفانه فوت کرده بودند. چون خانه سرد بود، آن‌ها هم برای گرم‌کردن خانه و همچنین پختن کباب از کباب‌پز استفاده کرده بودند. پنجره‌های خانه بسته بود و همین مسأله باعث تجمع گازمنوکسیدکربن در خانه و مرگ آن‌ها شده بود. بعد هم با پلیس ۱۱۰ و اورژانس تماس گرفتم و موضوع را اطلاع دادم. برادرزاده‌ام فقط ۲۱سال داشت که به رحمت خدا رفت.»

دکتر سعید مهری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم‌پزشکی اردبیل هم درباره این حادثه گفت: «ساعت ۱۷ و ۴۰ دقیقه، گزارشی مبنی بر گازگرفتگی به اورژانس ۱۱۵ اعلام شد که همکاران ما با حضور در محل حادثه و ارزیابی اولیه متوجه فوت شش نفر در اثر استنشاق گاز منوکسیدکربن شدند. فوت‌شدگان شامل یک دختر شش‌ساله و پسر پنج‌ساله، دو مرد سنین ۲۲ تا ۲۴ سال و دو خانم حدود ۳۰ سال هستند که دچار جمود نعشی شده بودند.»

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/253824

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *