http://didshahr.ir/253622

03:17 :: 1401/08/19

اینکه ترکیب جمعیتی و آمارهای مربوط به ازدواج و طلاق در استان اردبیل ناخوشایند است، بیراه نیست چرا که آمار منتشر شده نشان از بحرانی بودن جمعیت این استان است.

تولد نوزاد

مدیرکل ثبت احوال استان اردبیل از کاهش هشت و شش دهم درصدی میزان تولد در هفت ماه سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته در این استان خبرداد.

شهرام رسولی افزود: بیشترین کاهش تولد در بخش شاهرود شهرستان خلخال بوده که دلیل آن هم مهاجرت جوانان این منطقه است.

وی بیان کرد: برخلاف کاهش موالید در هفت ماه سال جاری میزان فوتی استان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۹ و سه دهم درصد کاهش یافته است.

رسولی اظهار کرد: همچنین در این مدت میزان ازدواج ۱۶ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش و میزان طلاق هم هفت درصد افزایش یافته است.

جمعیت استان اردبیل در حال حاضر یک میلیون و ۳۲۶ هزار و ۴۸۵ نفر است.

۵۱ درصد از جمعیت را مردان و ۴۹ درصد نیز شامل زنان بوده که ۷۰ درصد جمعیت شهری و ۳۰ درصد روستایی هستند.

ازدواج و طلاق

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/253622

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *