http://didshahr.ir/251268

12:54 :: 1401/06/15

سیب زمینی شکم پر به سبک رستوران

روش درست کردن سیب زمینی شکم پر
مواد لازم برای درست کردن سیب زمینی شکم پر برای ۲ نفر

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

ژامبون: ۱۵۰ گرم

پنیر پارمزان: ۵۰ گرم

پنیر چدار: ۵۰ گرم

پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم

گوجه فرنگی: ۲ عدد کوچک

پنیر خامه ای: یک قاشق غذاخوری

پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری

سس مایونز: یک قاشق غذاخوری

کره: ۲۵ گرم

نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

پاپریکا و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

1- ابتدا سیب زمینی هارا با پوست به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

2-سیب زمینی ها را با کمی روغن چرب می کنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا روی سیب زمینی ها می پاشیم، سپس آن‌ها را داخل سینی فر قرار می دهیم و روی سینی را با فویل آلومینیومی می پوشانیم.

3-روی فویل چند سوراخ ایجاد می کنیم، سپس سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم. پس از این که پخت سیب زمینی ها به پایان رسید آن‌ها را از فر خارج می‌کنیم.

4-حالا داخل سیب زمینی ها را با یک قاشق خارج می‌کنیم و قسمت های خارج شده از سیب زمینی ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و می‌کوبیم، سپس ژامبون را خرد و به همراه پنیرها به سیب زمینی اضافه می‌کنیم.

5-پیازچه را خرد می کنیم و به همراه سس مایونز به مواد اضافه و سپس مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند و سیب زمینی ها را با این مواد پر می‌کنیم و روی هر سیب زمینی یک تکه گوجه فرنگی قرار می دهیم.

6-حالا سیب زمینی ها را داخل سینی فر می گذاریم و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم و آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر می گذاریم تا به طور کامل برشته و طلایی شوند.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/251268

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.