http://didshahr.ir/250935

01:20 :: 1401/06/06

لازانیای اسفناج و قارچ ، رژیمی و خوشمزه

طرز پخت لازانیای اسفناج و قارچ

حتما تا به حال لازانیای گوشت یا مرغ خورده‌اید اما شاید اسم لازانیای سبزیجات را کمتر شنیده باشید.در ادامه به شما روش پخت این لازانیای خوشمزه ،مقوی و بدون گوشت را خواهیم گفت.

طرز تهیه طرز پخت لازانیای اسفناج و قارچ

۱- در ابتدای کار پیاز را خرد کنید و قارچ‌ها را اسلایسی برش دهید. در تابه‌ای دو تا سه قاشق غذاخوری روغن بریزید. پیاز خرد شده را کمی در روغن تفت دهید. قارچ‌ها را به همراه دو حبه سیر خرد شده به پیاز اضافه و با حرارت بالا قارچ و سیر را کمی سرخ کنید.

۲- نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

۳- قارچ، سیر و پیاز سرخ شده را از تابه خارج کنید و در همان تابه مجدد کمی روغن بریزید؛ اسفناج‌ها را به تابه اضافه کنید. در این مرحله یک حبه سیر هم به اسفناج‌ها اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا اسفناج‌ها نرم و پخته شود. توجه کنید که فقط از برگ‌های اسفناج استفاده و ساقه را جدا کنید.

۴- بعد از پخت و آماده شدن اسفناج‌ها، آن‌ها را همراه قارچ به پنیر خامه‌ای یا ریکوتا اضافه کنید. (البته این کار سلیقه ای است و می‌توانید به جای ترکیب کردن مواد با هم، هر کدام را به تنهایی و به صورت لایه لایه روی لازانیا بریزید.)

5-حالا برای تهیه سس بشامل کره را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم آب کنید. آرد را اضافه کنید و اجازه دهید با کره تفت بخورد تا خامی آرد گرفته شود.بعد از تفت خوردن آرد با کره، شیر را اضافه کنید با اضافه کردن شیر، همزمان آرد را هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود.

6-در مرحله‌ بعد باید ورقه های لازانیا را (طبق دستور روی لازانیا)آماده کنید.

7-کف ظرف یا قالبی را که قرار است در فر قرار دهید به سس بشامل آغشته کنید، بعد ورقه‌های لازانیا را روی سس بگذارید؛ روی لازانیا مجدد سس بشامل بریزید.

8- سپس از ترکیب قارچ و اسفناج روی سس بریزید و کامل پخش کنید.

9-بعد از ریختن مواد اصلی، باید از پنیر پیتزا استفاده کنید. روی مواد را با پنیر پیتزا پوشش دهید و دوباره لازانیا بگذارید.

مواد لازم برای پخت لازانیای اسفناج و قارچ

اسفناج:۵٠٠ گرم
قارچ: ٢۵٠ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
سیر: ٣ حبه
پنیر پیتزا:٣٠٠ گرم
پنیر خامه‌ای یا ریکوتا:٢۵٠ گرم
لازانیا: یک بسته ٣٠٠ گرمی
روغن مایع یا زیتون: به میزان لازم
کره: 50 گرم
شیر:یک پیمانه
آرد:٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن:نصف قاشق چای خوری

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/250935

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.