فوت و فن پخت قیمه نذری
قیمه یکی از غذاهای متداول برای نذری در محرم است اما پخت این خورشت خوشمزه برای نذری و با تعداد بالا، فوت و فنهای خاص خودش را دارد که در ادامه به شما خواهیم گفت.
1-برای پخت خورشت قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه را خیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نکنید.
2-برای پخت حتما از پیاز داغ فراوان استفاده کنید.
3- حتما از گوشت گوسفند استفاده کنید.
4-برای طعم دار کردن از زردچوبه، ادویه هفت رنگ و دارچین استفاده کنید.
5-در هنگام پخت چند عدد پیاز بزرگ را پوست کنید و درون خورشت بگذارید تا بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از درون خورشت خارج و کامل میکس کنید و مجدد درون آن بریزید.با این کار خورشت غلظت خوبی خواهد داشت.
6 – علاوه بر اضافه کردن رب از گوجه فرنگی رنده شده هم استفاده کنید.
7 – نیم ساعت تا یک ساعت قبل از این که خورشت را از روی شعله بردارید مقداری گلاب درون آن بریزید و صبر کنید تا کامل جا بیفتد.
8 – برای روغن انداختن خورشت چند قالب یخ به آن اضافه کنید.
9 – برای سرخ کردن سیب زمینی ها در روغن علاوه بر نمک مقداری زردچوبه هم بزنید و سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن برای چند دقیقه در آب جوش، بجوشانید.
10– لیمو امانی را از یک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کنید و درون آب بگذارید تا تلخی پوست آن خارج شود.
11 – هرگز برای خورشت قیمه از رب انار یا رب نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید زیرا رنگ آن را تیره میکند.
12-برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید.