http://didshahr.ir/249171

00:22 :: 1401/04/25

کیک آلبالو یک میان وعده تابستانی

طرز پخت کیک آلبالو

مواد لازم برای پخت کیک آلبالو

شکر: ۲۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

کره یا مارگارین: ۱۴۰ گرم

آرد: ۲۵۰ گرم

بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

ماست: ۲۰۰ گرم

آلبالوی بدون هسته: ۲۵۰ گرم

پودر نان: به مقدار کافی

طرز تهیه پخت کیک آلبالو

۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

۲-قالبی با اندازه ای در حدود ۲۰ در ۲۸ سانتی متر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.

۳-کره و شکر را در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.

۴-سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

۵-بعد از آن آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه و آن را زیر و رو کنید تا آرد با بقیه مواد مخلوط شود.

۶-مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالو‌ها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.

۷-خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالو‌ها را روی خمیر به طور منظم بچینید.

۸- قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود (حدود ۳۰–۴۰ دقیقه). با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/249171

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *