http://didshahr.ir/249171

12:22 :: 1401/04/25

کیک آلبالو یک میان وعده تابستانی

طرز پخت کیک آلبالو

مواد لازم برای پخت کیک آلبالو

شکر: 200 گرم

تخم مرغ: 2 عدد

کره یا مارگارین: 140 گرم

آرد: 250 گرم

بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری

ماست: 200 گرم

آلبالوی بدون هسته: 250 گرم

پودر نان: به مقدار کافی

طرز تهیه پخت کیک آلبالو

1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

2-قالبی با اندازه ای در حدود 20 در ۲۸ سانتی متر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.

3-کره و شکر را در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.

4-سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

5-بعد از آن آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه و آن را زیر و رو کنید تا آرد با بقیه مواد مخلوط شود.

6-مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالو‌ها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.

7-خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالو‌ها را روی خمیر به طور منظم بچینید.

8- قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود (حدود ۳۰–۴۰ دقیقه). با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/249171

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *