کیک آلبالو یک میان وعده تابستانی
مواد لازم برای پخت کیک آلبالو
شکر: 200 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
کره یا مارگارین: 140 گرم
آرد: 250 گرم
بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
ماست: 200 گرم
آلبالوی بدون هسته: 250 گرم
پودر نان: به مقدار کافی
طرز تهیه پخت کیک آلبالو
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
2-قالبی با اندازه ای در حدود 20 در ۲۸ سانتی متر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.
3-کره و شکر را در کاسهای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.
4-سپس تخممرغها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
5-بعد از آن آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه و آن را زیر و رو کنید تا آرد با بقیه مواد مخلوط شود.
6-مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالوها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.
7-خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالوها را روی خمیر به طور منظم بچینید.
8- قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود (حدود ۳۰–۴۰ دقیقه). با فرو کردن خلال دندان در کیک از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.