http://didshahr.ir/249093

01:35 :: 1401/04/22

با طالبی های بی مزه و له شده« اسموتی » خوشمزه درست کنید.

روش تهیه اسموتی با طمع طالبی
مواد لازم برای تهیه اسموتی

طالبی بزرگ: یک عدد

یخ قالبی :یک پیمانه

گلاب: یک قاشق غذاخوری

عرق نسترن: یک قاشق غذاخوری (دلخواه)

عسل: 2 قاشق غذاخوری (دلخواه)

گل سرخ: برای تزیین

طرز تهیه اسموتی

1-اول از همه طالبی را از وسط نصف و هسته‌هایش را جدا کنید و دور بریزید.

2- سپس با استفاده از اسکوپ‌ساز، شروع کنید به خارج کردن توپ‌های طالبی. این توپ‌ها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند، پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.

3-طالبی باقی مانده را پوست و سپس خرد کنید.

4- اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.

5-اکنون طالبی‌های خرد شده را همراه با قطعات یخ، گلاب، عرق نسترن و عسل داخل مخلوط کن بریزید تا یخ کاملاً خرد و مخلوط یکنواخت شود. مقدار عسل را می‌توانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.

6-وقتی فالوده آماده شد آن را داخل لیوان بریزید و با اسکوپ‌های طالبی تزیین کنید(مثلاً می‌توانید آن ها را از یک سیخ چوبی رد کنید و روی لیوان قرار دهید) همچنین می‌توانید فالوده طالبی را داخل کاسه یا همان پوست طالبی بریزید و با قاشق سرو کنید.

7-برای تزیین هم می‌توانید از اسکوپ‌های طالبی و گل سرخ استفاده کنید.

طالبی

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/249093

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.