http://didshahr.ir/249032

03:22 :: 1401/04/21

شربت ریواس، ضد عطش و تابستانی

آشپزی
ریواس به دلیل مزه ترش و ملس آن یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شربت در تابستان است.

روش درست کردن شربت ریواس

۱- پوست ساقه ریواس‌ها را بگیرید و آن‌ها را بشویید. سپس مغز سفید آن را به تکه‌های ۸ سانتی‌متری برش بزنید و در یک قابلمه مناسب بریزید. آب را داخل قابلمه بریزید تا روی ریواس‌ها را بگیرد و روی شعله ملایم گاز قرار دهید و در قابلمه را ببندید.

۲- ریوا‌س‌ها را به‌مدت ۲۰ دقیقه با شعله ملایم بجوشانید تا نرم شود. در حین پخت ریواس‌ها، کف روی آب را با ملاقه جدا کنید.

۳- ریواس‌های نرم شده را از صافی رد کنید. سپس شکر را به آب ریواس که حالا رنگ گرفته و کمی مات شده است، اضافه کنید و دوباره روی شعله قرار دهید. شربت را گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. برای حل شدن شکر در آب ریواس، تقریبا به ۵ دقیقه زمان نیاز دارید.

۴- یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید تا عطر خود را به شربت بدهد. وقتی شربت به غلظت مدنظر شما رسید، آن را از روی شعله گاز بردارید و پس از خنک شدن، در شیشه‌ مناسب استریل شده بریزید و در یخچال قرار دهید.

۵- برای سرو، یک تا دو قاشق غذاخوری شربت را همراه با آب داخل یک لیوان بریزید. سپس آن را با برگ نعناع تزیین و سرو کنید.

مواد لازم برای درست کردن شربت ریواس

ریواس: یک کیلوگرم

شکر: ۸۰۰ گرم

آب: ۴ فنجان

نعناع یا پونه: یک ساقه کوچک

برگ نعناع برای تزیین: به مقدار لازم

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/249032

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *