http://didshahr.ir/247916

00:38 :: 1401/03/29

شربت به لیمو یک شربت سنتی شیرازی است که با بهار نارنج یا گلاب طعمی بی نظیر پیدا می کند

شربت به لیمو علاوه بر عطر و طعم فوق العاده ‍‍‌اش ، خواص دارویی بسیاری دارد به عنوان مثال برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است و برای مقابله با گرمازدگی معجزه می‌کند.

روش تهیه شربت به لیمو:

۱- ابتدا به ها را بشویید، آن ها را پوست و قاچ کنید و قسمت سفت وسط آن ها را به همراه دانه‌ های میوه جدا و سپس آن‌ها را خرد کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید.۲- داخل کاسه به مقدار مناسب آب بریزید. به اندازه ای که روی سطح به ها را بپوشاند. اجازه دهید به های خرد شده به مدت ۳ ساعت داخل آب بماند و نرم شود.

۳- بعد از ۳ ساعت، به های خیس خورده را داخل آب میوه گیری بریزید و آب آن ها را بگیرید.

۴- تفاله های باقی مانده به را داخل قابلمه بریزید، روی تفاله ها یک لیتر آب گرم بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا عصاره به از تفاله ها خارج شود.

۵- بعد از ۴۰ دقیقه، تفاله ها را از صافی رد و آب و عصاره به را از تفاله ها خارج کنید و داخل قابلمه بریزید.

۶- سپس آبی را که با آب میوه گیری گرفته بودید به عصاره تفاله‌ها اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

۷- شکر را به عصاره به اضافه کنید و اجازه دهید تا رنگ آن قرمز و شربت غلیظ شود. بعد از این که حجم شربت کم شد، اجازه دهید شربت روی حرارت ملایم بجوشد.

۸- کمی بهارنارنج به عصاره به اضافه کنید. سپس کمی آب لیموترش داخل آن بریزید و اجازه دهید تا همه مواد با هم ۲۰ دقیقه بجوشد.

۹- شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را از صافی رد کنید تا کاملا رقیق و خالص شود.

مواد لازم برای تهیه شربت به لیمو:

به: ۲ کیلوگرم

آب :یک لیتر

شکر: ۲ کیلوگرم

بهار نارنج یا گلاب: به مقدار لازم

آب لیمو ترش: نصف استکان

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/247916

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *