http://didshahr.ir/247454

01:17 :: 1401/03/17

یکی از میوه‌های تابستانی که طعم ویژه‌ای دارد زردآلوست.

شربت زردآلو، طعمی جدید برای روزهای گرم

شاید تا به حال خشک شده یا لواشک زردآلو را خورده و از آن لذت برده‌ باشید اما کمتر کسی تا به حال شربت زردآلو را امتحان کرده‌ است.

در ادامه به شما طرز تهیه این شربت خاص را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه شربت زردآلو

۱-زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم کنید.

۲- ۲۰۰ گرم از شکر را با ۲۰۰ میلی لیتر آب به مدت نیم ساعت روی حرارت بگذارید. اگر در این مدت روی آب کف جمع شد با قاشق آن را جمع کنید.

۳- بعد از نیم ساعت زردآلوها را از شربت خارج کنید.

۴- ۵۰ گرم باقی مانده شکر و باقیمانده آب را به شربت اضافه کنید و با حرارت بیشتر آن را بجوشانید تا به قوام دلخواه برسد.

۵- برای خوش رنگ‌ تر شدن شربت ، زعفران ساییده را به شهد اضافه کنید.

۶- زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه کنید.

۷- شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن، داخل بطری بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت زردآلو

زردآلوی رسیده بدون هسته:

۲۵۰ گرم

شکر: ۲۵۰ گرم

آب:نیم لیتر

گلاب:یک قاشق غذا خوری

زعفران (اختیاری): به میزان لازم

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/247454

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *