طرز تهیه چیپس خانگی و خوشمزه که از نمونه بازاری سالم تر است.
چیپس از تنقلات مورد علاقه بزرگ سالان و نوجوانان است اما متاسفانه به دلیل روغن زیادی که در طبخ آن استفاده میشود، برای سلامتی مفید نیست.
اگر این میان وعده خوشمزه را در خانه و خودتان تهیه کنید میتوانید آن را با لذت بخورید و خیال تان از سالم بودن آن راحت باشد.
طرز تهیه چیپس
۱-با دستگاه ورقهکن یا رنده سیب زمینیها را به صورت ورقههای نازک برش دهید.
۲-سپس آنها را داخل یک کاسه بریزید. مقداری آب یخ و تکههای یخ روی کاسه بریزید.
۳- مقداری بکینگ پودر هم به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، سیب زمینیها داخل آب بماند.
۴-سیب زمینیها را آبکش و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
۵- یک قابلمه یا شیرجوش را تا نصف از روغن پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا روغن آن آرام آرام حسابی داغ شود.
( نکتهای که باید رعایت کنید این است که آمادهسازی و داغ کردن روغن را با سرعت انجام دهید تا بکینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینیها نشود)
۶-ورقههای سیب زمینی را داخل روغن بریزید تا طلاییرنگ شود سپس آنها را داخل ظرف روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. بهتر است ورقههای چیپس را روی هم نگذارید چون ممکن است خمیر شود.
مواد لازم برای تهیه چیپس
سیب زمینی : یک کیلوگرم
بکینگ پودر: یک قاشق سوپخوری
نمک : یک قاشق سوپخوری
روغن: به مقدار لازم