http://didshahr.ir/245933

03:59 :: 1401/04/04

محققان نتایج تحقیق تاثیرات کرونا پس از خوب شدن را منتشر کردند که نشان می دهد که کووید یک بیماری رایج در جهان تبدیل خواهد شد.

تاثیرات کرونا پس از خوب شدن

محققان از تاثیرات کرونا پس از خوب شدن خبر می دهند و علایمی چون خستگی، درد عضلانی و بدخوابی را به عنوان کووید طولانی مدت می شناسند که ممکن است به یک بیماری رایج در جهان تبدیل شود.

جدیدترین مطالعه در انگلستان نشان داد که یک نفر از هر چهار نفر که دچار کووید شده‌اند حتی یک سال پس از بهبود به طور کامل درمان نشده‌اند و با عوارض این بیماری دست و پنجه نرم می‌کنند.

زنان و افراد چاق در معرض خطر بیشتر کووید

در این مطالعه که بیش از ۲۳۰۰ نفر مورد بررسی قرار گرفتند، نشان داده شد که احتمال بهبودی کامل زنان ۳۳ درصد کمتر از مردان است.

همچنین مشخص شد که احتمال بهبودی کامل در افراد چاق نصف افراد با وزن متناسب است، در حالی که احتمال بهبودی کامل در افرادی که از ونتیلاتور استفاده کرده ‌بودند ۵۸ درصد کمتر بود.

ارزیابی پس از ۵ ماه تا یک سال بعد از کووید

این تحقیق همچنین، سلامت افرادی را که بین مارس ۲۰۲۰ تا آوریل ۲۰۲۱ از ۳۹ بیمارستان انگلستان مرخص شده بودند، بررسی و سپس بهبود ۸۰۷ نفر از آن ها را پنج ماه و یک سال بعد ارزیابی کرد.

طبق مطالعه منتشر شده در مجله The Lancet Respiratory Medicine، فقط ۲۶ درصد پس از پنج ماه بهبودی کامل را گزارش کردند و این تعداد پس از یک سال فقط کمی افزایش یافت و به تقریبا ۲۹ درصد رسید.

یکی از محققان این مطالعه، از مؤسسه ملی بهداشت انگلیس گفت: « از پنج ماه تا یک سال پس از بستری شدن افراد در بیمارستان، علایم، سلامت روان، ظرفیت ورزش، آسیب اندام‌ها و کیفیت زندگی آن‌ها دچار محدودیت شد و این موضوع بسیار قابل توجه است.»
علایم شایع کووید طولانی مدت شایع ترین علایم طولانی مدت کووید شامل خستگی درد عضلانی، بدخوابی ، کند شدن سرعت بدنی و تنگی نفس است.

یکی از محققان ارشد این تحقیق از دانشگاه لستر می‌گوید: «بدون درمان‌های مؤثر، کووید طولانی‌مدت می‌تواند به یک بیماری طولانی‌مدت جدید و بسیار شایع تبدیل شود»

مترجم : مهسا کسنوی | منبع: sciencealert و Lancet

کرونا و امیکرون

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/245933

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *