http://didshahr.ir/245302

01:31 :: 1401/01/21

همه ما برای رفع عطش در ماه رمضان، بعداز افطار دست به دامن انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم خواهیم شد.

رفع عطش با شربت به لیمو

به لیمو یکی از شربت‌هایی است که علاوه بر طعم و مزه خاص و فوق‌العاده‌اش، برای این ماه بسیار مناسب است زیرا باعث رفع تشنگی شما خواهد شد.

مواد لازم برای 6 نفر

به: یک کیلوگرم

آب لیمو ترش: نصف لیوان

شکر: یک کیلوگرم

طرز تهیه شربت به لیمو

1.ابتدا میوه به را پوست کنید ، سپس دانه‌های آن‌ را جدا و با رنده ریز رنده کنید یا می‌توانید آن‌ را درون مخلوط کن بریزید و میکس کنید.

2. در این مرحله به رنده شده یا پوره به را درون یک قابلمه مناسب بریزید، سپس نصف شکر را به صورت پخش روی به بریزید. در قابلمه را بگذارید و آن‌را به مدت حداقل ۶ ساعت درون یخچال قرار دهید.

3. پس از گذشت این زمان قابلمه را خارج کنید، سپس دو تا سه لیوان آب جوش را روی ترکیب شکر و به بریزید.

4. قابلمه را به مدت ۲ ساعت در فضای محیط قرار دهید، سپس شربت درون قابلمه را از صافی رد کنید و مجدد داخل قابلمه بریزید. در ادامه باقی مانده شکر را نیز اضافه کنید و شربت را روی حرارت ملایم قرار دهید.

5. پس از این که شربت شروع به جوشیدن کرد، کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کنید و دور بریزید تا رنگ شربت شفاف شود. پس از این که شربت غلیظ شد، آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.

6. بگذارید شربت چند جوش دیگر بزند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا شربت در فضای آشپزخانه خنک شود.

7. طریقه مصرف این شربت مانند دیگر شربت های غلیظ است. داخل یک لیوان یک یا دو قاشق غذاخوری از این شربت بریزید و باقی مانده حجم لیوان را با آب خنک پر کنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/245302

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.