پودینگ برنج اصالتی به خاورمیانه دارد و شبیه به شیربرنج خودمان است.
مواد لازم برای تهیه پودینگ برنج
۲ پیمانه برنج سفید پخته شده
۲ پیمانه شیر
۳ قاشق غذاخوری شکر سفید
۱۵ عدد خرمای پوست گرفته و خرد شده
پودینگ برنج سبک و مناسب برای افطار است. این خوراک به سادگی هضم میشود و بسیار مقوی است و اغلب به افرادی توصیه میشود که دارای مشکل معده هستند.
طرز تهیه پودینگ برنج:
برنج را داخل غذاساز بریزید یا در ظرف مناسب به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید. این کار را تا زمانی که مخلوطی نسبتاً یکنواخت به دست بیاید، ادامه میدهید. البته فراموش نکنید بهتر است این مخلوط دارای بافت قابل تشخیص بوده و به اصطلاح حالت مایع به خود نگرفته باشد.
بعد از آماده شدن، مواد را به یک ظرف مناسب منتقل و شیر، شکر و خرما را به آن اضافه میکنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود ۲۰ دقیقه آن را هم میزنیم تا خرماها نرم شوند. بسته به ذائقه خود میتوانید برای تزیین این پودینگ برنجی از مواد مختلفی مثل مربا، عسل، دارچین، شکلات و میوههای خرد شده استفاده کنید.