شهردار اردبیل با دادن خبر خوش راهاندازی کارخانه پازل نیز گفت: شهرداری برای نخستین بار پازل، نیوجرسی و جدول تولید میکند که این موضوع سبب خواهد شد تا تامین بالای هزینهها در این زمینه به حداقل برسد و شهرداری بتواند با تولیدات خود نسبت به جدولکشی و پازلکشی شهرها اقدام کند.
محمود صفری شهردار اردبیل ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: رسالت خبرنگاری که بر عهده خبرنگاران و رسالت آنان است، سالیان سال به آن عمل میشود و خبرهایی که در شهرها و استان به صورت کشوری پخش میشود و جریانسازی و مطالبهگری آنان وظیفهای است که خبرنگاران بر عهده دارند.
وی افزود: هماکنون نقش خبرنگاران بیبدیل است چرا که باید بتوانند بلافاصله مسائلی که دستگاههای نظارتی دارند و دور از اذهان عمومی است در معرض نمایش بگذارند و تمامی این اقدامات شایسته تقدیر است، امروز ۶ ماه است که به عنوان شهردار در خدمت مردم هستم و میبینم که همکاران و نیروهایی که به عنوان بازوی نیروهای اجرایی هستند شبانهروز در تلاش هستند تا گوشهای از زحمات و تلاشهای انقلابی مردم را که پای کار هستند جبران کنند.
شهردار اردبیل ادامه داد: اقدامات متنوع شهرداری در خصوص ارزش افزوده وضعیت شهرداری و داشتن شهر بانشاط باید وضعیت شهرداری خوب باشد و طوری نباشد که ۹ درصد ارزش افزوده در ۱۴۰۱ به ۴ درصد از ۹ درصد برسد، چرا که در شهرهایی همچون تهران که کارخانه دارند در نتیجه ارزش افزوده آن شهرها بالا میرود و تهران میتواند دارای ارزش افزوده بالاتر باشد اما در شهرهایی همانند اردبیل ارزش افزوده پایین خواهد بود.
صفری اظهار کرد: تعهدی که در قبال ارزش افزوده وجود دارد چندین برابر اردبیل است که باید به نحو احسن عملیاتی شود، قضیه پل قدس تاکنون کارگاه است و هیچ پروژهای تا به امروز تحویل گرفته نشده و تا مرحله افتتاح به دنبال رفع ترافیک شهری و حل مشکلات موجود شبانهروز وقت گذاشته به شکلی رساندهایم تا عبور و مرور مردم به صورت آزمایشی محقق شد و بار ترافیکی کاهش یابد.
وی ادامه داد: در اذهان عمومی این ذهنیت به وجود آمده که این پروژه به این شکل تمام شده اما هیچ افتتاحی رقم نخورده و فقط برای عبور آزمایشی مراسمی برگزار شد و حتی این پروژه را تحویل موقت نیز نکردهایم، به هر حال این پروژه تا حد قابل توجهی ترافیک را کاهش داده و تا پاسی از شب و خود صبح در حدود ۹۰۰ نفر اقدامات عملیاتی را انجام میدادند.
وی در ادامه با بارش بیسابقه برف در اردبیل نیز گفت: مشابه برف امسال در سال ۶۷ و ۷۵ باریده بود که آن زمان اردبیل به این اندازه بزرگ نبود، علیرغم سختی کار و انتظار بهحق مردم تلاش کردیم تا مشکلات مردم را برطرف کنیم و هماکنون درصدد هستیم تا پروژههای نیمهتمام را در اسرع وقت به اتمام برسانیم.
صفری گفت: متاسفانه علیرغم این که وزیر وعده داد بود ۴۰ میلیارد تومان به ساماندهی امکانات برفروبی و تجهیزات زمستانی اختصاص میدهد اما تاکنون ریالی اختصاص نداده است.
شهردار اردبیل بیان کرد: تلاش شبانهروزی با امکانات کم توانست اقدامات بزرگی را رقم بزند؛ در زمان شروع کار بنده ۱۰۱۲ کادر تحویلی در زمان بنده بود و ۲ هزار نفر کادر داشتیم که امروز توانستهایم این نیروهای انسانی را ساماندهی کنیم و علاوه بر آن ۱۱۹ نیروی بازنشسته را ساماندهی کردهایم و برای نخستین بار به مناطق متمرکز اعتبار اختصاص داده میشود به طوری که طی این ماه ۳۰ میلیارد تومان به پیمانکاران پول داده شد.
صفری اظهار کرد: مطالعات طرح جامع ترافیک مربوط به ۱۰ سال گذشته است که این موضوع ایجاد تراموا را نمیتواند محقق کند که به همین منظور درصدد هستیم مطالعات ده سال گذشته را ساماندهی کنیم و از طرفی برای نخستین بار ۳ هزار تن قیر رایگان اختصاص یافته و اقساط بندی تامین اجتماعی نیز در حال پرداخت است.
وی افزود: برای نخستین بار ۳۰ میلیارد تومان به صورت بلاعوض و ۳۰ میلیارد تومان برای نوسازی اتوبوسها اختصاص یافته تا بتوانیم برای مسیرهای اردبیل – نیر، آبیبیگلو و کمربندیها که نیازمند اتوبوس هستند اقدامات لازم را انجام دهیم.
شهردار اردبیل گفت: تمامی اتوبوسها بالای ۱۲ و ۱۵ سال هستند و با توجه به این که ۴.۵ میلیارد تومان قیمت هر اتوبوس است رایزنیهای لازم با نمایندگان مجلس برای خرید ۶۰ اتوبوس از سهمیه کلانشهر ۶۰ اتوبوس با ۲۰ درصد قیمت خریداری شده است که با برآوردهای انجام یافته با ۳۰ میلیارد تومان ۶۰ اتوبوس خریداری کردیم، در حالی که قیمت واقعی آن ۳۰۰ میلیارد تومان است.
صفری اظهار کرد: در خصوص نیروهای انسانی مجوز از ادارات مربوطه باید انجام یابد به طوری که فضای شهری باید از طرف محیط زیست انتخاب شود و در کل ساماندهیهای لازم در این زمینه انجام یابد.
وی اظهار کرد: سال آینده پل نیایش، پل قدس و شهید سلیمانی را تا شهریورماه سال آینده تحویل میدهیم و پل حافظ و بسیج از سال ۱۴۰۱ آغاز میشود و با ساماندهی لازم برای پرداخت بدهی پیمانکاران فضای سبز حوزه عمرانی کارشناسی میشود که حاصل تلاش شبانهروزی مسئولان است.
شهردار اردبیل افزود: قرار بر این بود تا از سال ۸۴ تاکنون ماده ۹ باغ شریعت را خریداری کنند که محقق نشد اما با تلاشهای به عمل آمده در طول دو ماه گذشته توانستیم این مهم را رقم بزنیم که وحیدی وزیر کشور همکاری لازم را در این زمینه داشته است.
صفری گفت: از دیگر برنامههایی که در دستور کار قرار دارد این است که انتقال آهن فروشان در دستور کار است، پروژههای مشارکتی تعیین تکلیف میشود، تیراژه تعیین تکلیف میشود، بدون آگهی پروژه مشارکتی داده نمیشود و باید مشارکت در این زمینه وجود داشته باشد.
وی بیان کرد: در مورد تامین ماشینآلات با شرکت ایران خودرو جلسه داشتیم تا دستگاههای مربوطه را به قیمت دولتی خریداری کرده و حقوقها را به صورت ماهانه پرداخت کنیم.
شهردار اردبیل با دادن خبر خوش راهاندازی کارخانه پازل نیز گفت: شهرداری برای نخستین بار پازل، نیوجرسی و جدول تولید میکند که این موضوع سبب خواهد شد تا تامین بالای هزینهها در این زمینه به حداقل برسد و شهرداری بتواند با تولیدات خود نسبت به جدولکشی و پازلکشی شهرها اقدام کند.
صفری افزود: خوشبختانه حقوق کارکنان پرداخت و عیدیها داده شده و حتی به دنبال تحقق حقوق فروردین ماه از هماکنون هستیم، به صورت مداوم با مردم ملاقات عمومی داریم اما انتظار داریم رسانهها با پیروی از عدالت و حقجویی به دنبال تحقق اهداف مورد نظر باشند تا شهرداری برای افراد خاصی نباشد و همگان در این زمینه سهیم باشند.
وی تصریح کرد: شهرداری برای مردم و امانتی در دست بنده است و بنده با کسانی که زمانی که در شهرداری فساد ایجاد کرده بود برخورد خواهیم داشت و هیچ مماشاتی در این زمینه وجود نخواهد داشت و نوبت خبرنگاران است که به عنوان نمایندگان مشکلات خانوادهها و زحمتکشان را شاد کنند و همگان باید در این زمینه سهیم باشیم.
شهردار اردبیل افزود: در راستای ساماندهی وانتبارها شرایط و نوع پارک وانتها باید ساماندهی شود و مشکل دیگر این است که چندین وانت در کنار هم میایستند که این موضوع نیز سبب ایجاد بار ترافیکی میشود و باید با همکاری پلیس بتوانیم مشکلات موجود را برطرف کنیم.
صفری گفت: در مورد تعیین مکان برای وانتبارها شهرداری ۱۱ مکان تعیین کرده که باید دادستان، پلیس و دستگاههای نظارتی در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند تا موضوع باید همگانی شود و از طرفی دیگر ساماندهی دکههای مطبوعاتی از دیگر دغدغههایی است که درصدد هستیم آن را برطرف کنیم.
گفتنی است در عرض ۵ ماه گذشته ۴۰۰ میلیون تومان رپرتاژ آگهی نشریات پرداخت شده که از سالهای گذشته باقی مانده بود و کارهای ادارای انجام و پرداختها محقق شده و در بخش آگهی ارشاد نیز رایزنی شده تا شیوه نامه و دستورالعملی در این زمینه رقم بخورد.
برای سال آینده مد نظر است ساماندهیهای لازم برای پایگاه خبری شهرداری انجام شود و با ارتباط تنگاتنگ در راستای ارائه عملکرد شهرداری محقق شود و با توجه به این که ۱۴۰۰ میلیارد تومان بودجهریزی شده اقدامات لازم برای ارائه عملکرد مطلوب انجام یابد.