۵ اشتباه در طبخ جوجهکباب
جوجه کباب یکی از معروفترین غذاهای ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و پای ثابت تفریح، گردش و مهمانی خیلی از ما ایرانیهاست.
اگر شما هم از طرفداران جوجه کباب هستید مراقب پنج اشتباه رایجی باشید که جوجه کباب خوشمزه شما را خراب میکند:
اول آب لیمو و نمک میزنید
قبل از اضافه کردن آب لیمو و نمک، ابتدا روغن به آن اضافه کنید تا جوجهها با روغن پوشانده شوند و بعد آب لیمو و نمک بزنید. به این شکل جوجه بعد از پخت خشک نمیشود.
پیاز را رنده میکنید
اگر پیاز را رنده کنید به تکههای جوجه میچسبد و موقع کباب کردن پیاز سیاه می شود و شما به اشتباه فکر میکنید جوجه آماده است؛ در حالی که جوجه هنوز کمابیش خام است. ضمن اینکه پیاز مرغ را تلخ می کند. پس بهتر است پیاز را خلالی کنید.
زعفران را با مواد ترکیب میکنید
هرگز زعفران دم شده را با دیگر مواد ترکیب نکنید.در اینصورت فقط مواد جوجه رنگ میگیرد و جوجه رنگ کمی دارد. بهتر است ابتدا زعفران را به سطح مرغ بزنید و بگذارید یک ساعت روی آن باشد سپس بقیه مواد را اضافه کنید.
از ادویهها غافل میشوید
مرغ بوی نامطبوعی دارد و اضافه کردن پیاز و زعفران تا حد زیادی این بو را میگیرد با اینحال با اضافه کردن ادویههایی مانند پودر سیر، فلفل سیاه و پودر پیاز میتوانید طعم جوجه را خوشمزهتر کنید.
کره را جایگزین روغن مایع میکنید
کره در اثر سرما سفت میشود و حتی اگر آن را گرم کنید چون مرغ سرد است و در نهایت مواد جوجه در یخچال قرار میگیرد کره هیچ تاثیری بر نرم ماندن جوجه ها ندارد. پس اگر بخواهید میتوانید برای عطر و طعم آن یک قاشق کره آب شده را به جوجههای پخته شده اضافه کنید.