http://didshahr.ir/242112

01:26 :: 1400/11/13

استفاده از قند و شکر موجب افزایش وزن می شود پس برای وزن کم کردن این مواد را از مصرف روزانه خط بزنید.

وزن کم کردن

پیشنهاد طب سنتی برای وزن کم کردن افراد چاق


در طب سنتی برای حفظ و ارتقای سلامت بدن توجه ویژه‌ای به مصرف محصولات ارگانیک می‌شود. قند و شکر ترکیبات زیان‌آوری هستند که سلامت بدن را به مخاطره می‌اندازند. در ادامه بهترین جایگزین‌های قند در طب سنتی را معرفی می‌کنیم.

تأثیر منفی مصرف قند در بدن در یک رژیم غذایی مضرترین ترکیبات شامل قند و شکر می‌شود. بهره‌گیری از این ترکیبات مشکلات گسترده‌ای اعم از دیابت، سرطان، افزایش وزن مزمن و بیماری‌های قلبی به ارمغان می‌آورد.

برخلاف باور عموم شکر فاقد مواد معدنی، ویتامین‌های مفید، پروتئین و چربی سالم است.

این ماده شیرین با اختلال در عملکرد هورمون‌های بدن سبب شکل‌گیری احساس سیری در فرد می‌شود و به صورت مستقیم در رژیم غذایی تداخل ایجاد می‌کند. در سطح جهان نرخ چاقی سیر افزایشی دارد.

بر اساس تحقیقات مختلف دانشمندان، منشأ چاقی مزمن افراد، استفاده افراطی قند و شکر است. بیشترین درصد قند غیرطبیعی در آب‌میوه‌های مصنوعی و نوشابه‌های گازدار است.

بهترین جایگزین‌های قند در طب سنتی

عسل طبیعی | عسل منبع غنی آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی است. فعالیت آنتی‌اکسیدانی عسل در پیشگیری از شکل‌گیری التهاب، سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت مؤثر است. در هر ۱۰۰ گرم عسل طبیعی بیش از ۸۰ گرم قند وجود دارد.

کندوی عسل

بنابراین عسل طبیعی جایگزین مناسبی برای قندهای معمولی است. البته باید توجه داشت به دلیل خالص نبودن بیشتر عسل‌های بازاری و مصرف شکر به جای شیره گل توسط زنبور، بهتر است افراد مبتلا به دیابت از مصرف بی‌رویه عسل پرهیز کنند.

انجیر خشک | در هر ۱۰۰ گرم انجیر خشک حدود ۴۵ گرم قند طبیعی وجود دارد.

انجیر

مهم‌ترین مزیت‌های انجیر خشک خاصیت ضدسرطانی، تقویت‌کننده حافظه، مؤثر در درمان لاغری، تقویت ریشه مو، خاصیت آنتی‌اکسیدانی و تأمین‌کنندگی ویتامین‌های مفید است.

کشمش و مویز | کشمش در تقویت بدن، ارتقای سیستم ایمنی و تنظیم قند خون بسیار مفید است. در هر ۱۰۰ گرم کشمش، حدود ۵۸ گرم قند طبیعی وجود دارد. مویز از خشک کردن انگور شاهانی تهیه می‌شود که دارای ویتامین‌های گروه E، B، A، فسفر و کلسیم است و در افزایش انرژی بدن نقش چشمگیری دارد.

کشمش

همچنین با خاصیت ضدآلرژی و ضد باکتری به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. قند موجود در مویز یک قند طبیعی است که برای جذب شدن در بدن به انسولین نیازی ندارد و به دلیل اثرگذاری مثبت در درمان دیابت، کاهش قند خون، سردردهای میگرنی، پیری زودرس و تقویت دستگاه گوارش، جایگزین مناسبی برای قند به شمار می آید.

شکر سرخ | به طور کلی انواع شکر شامل شکر سرخ، شکر سفید و شکر قهوه ای می‌شود. در شکر سرخ ترکیباتی مانند منگنز، آهن، مس، کلسیم، پتاسیم، ویتامین B6، سلنیوم و منیزیم یافت می‌شود. این شکر از طبع گرم و تر بهره‌مند است و چون به روش سنتی و ارگانیک تهیه می‌شود، مصرف متعادل آن آسیبی به بدن وارد نمی کند.

توت خشک | بهترین قند طبیعی است که در درمان روماتیسم، کم‌خونی، سرفه، آسم، فشار خون بالا و فقر آهن مؤثر است. برای خشک کردن توت باید از روش طبیعی بهره گرفت و از مواد شیمیایی پرهیز کرد.

توت

در هر ۱۰۰ گرم توت خشک، بیش از ۷ گرم قند طبیعی وجود دارد. همچنین توت خشک دارای آهن و فیبر است که با خاصیت ملین در کاهش وزن نقش چشمگیری دارد. توت خشک کاهش دهنده کلسترول بد خون است و خاصیت ضد استرس، ضد سرطانی و بهبود عملکرد قلب دارد.

خرما | مقوی ترین میوه در خصوص تقویت عملکرد مغز، ارتقای سیستم ایمنی بدن و تنظیم کلسترول خون، خرماست. این میوه شامل ۲۵درصد ساکاروز و ۵۰درصد گلوکز است.

خرما

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/242112

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *