فروش لباس در تجارت دوخت سبلان ۲ برابر شد
اکبر خدامی در بازدید خبرنگاران استان اردبیل از کارخانه شرکت تجارت دوخت برتر سبلان با بیان اینکه بهره برداری از دو لیفتراک انجام شده است، اظهار کرد: ژنراتور شرکت نصب شده است تا برای جلوگیری از قطعی برق مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه درصدد خرید دومین ژنراتور برق هستیم با همت بانک تجارت ، ادامه داد: امیدواریم با همکاری مسئولان زیربط بتوانیم تولیدات خود را افزایش راندمان تولید را شاهد و ناظر باشیم.
مدیرعامل شرکت تجارت دوخت برتر سبلان با بیان اینکه اولین فروشگاه را در تهران راه اندازی کردیم، عنوان کرد: کیفیت تولید و تکمیل پارچه و دوخت ما به سطحی رسیده که استانداردهای صادراتی را کسب کرده و به زودی خط صادراتی ما به مهمترین قسمت کارخانجات تبدیل خواهد شد.
خدامی ادامه داد: در حال حاضر مجموعه تجارت دوخت برتر سبلان دارای بخش های ریسندگی، بافندگی، مقدمات و ایندگو(تولید جین)، گردبفی، کشوبافی، چاپ، رنگرزی، تکمیل پارچه های گردباف و تخت باف، تولید پوشاک، دستگاه چاپ روی تی شرت و گلدوزی است.
در این مراسم از خبرنگاران فعال با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
خبرنگار: عفت آقایاری