آتشسوزی شبانه در پارسآباد؛ خانهای دچار حریق شد
به گزارش نسیم اردبیل، واحد رحیمی مسئول واحد آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری پارس آباد در گفتگو با خبرنگار نسیم اردبیل از آتش سوزی یک باب منزل مسکونی در این شهر خبر داد و گفت:ساعت یک بامداد طی تماس با سامانه ۱۲۵ سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی پارس آباد خبر از حریق یک باب منزل مسکونی در محله جعفریه (جعفرقلی خانلو) این شهر به آتش نشانی گزارش داده شد که بلافاصله یک دستگاه خودروی اطفاء حریق با امکانات کامل به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: آتشنشانان در کمترین زمان در محل حادثه حاضر و عملیات اطفاء حریق را آغاز کردند و آتش سریعا مهارشد و از گسترش و سرایت آن به دیگر بخشهای منزل جلوگیری به عمل آمد.
رحیمی تصریح کرد: این حادثه خسارت جانی نداشت و نشت گاز از سماور، علت آن بوده و بخش زیادی از اثاثیه و وسایل خانه طعمه حریق شده است.
شماره خبر : 269039 - جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ ساعت 19:33:11
1400 copyright.