مدیر کل امور مالیاتی استان اردبیل خبر داد:
 واریز بیش از ۲۶۷ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها، دهیاری ها و عشایر

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

داریوش سرخانی

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان اردبیل، داریوش سرخانی مقدم اظهار داشت: در شش ماهه نخست امسال ۲۶۷ میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده برای توسعه شهرها و روستاهای استان اختصاص یافته، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۰۹ میلیارد تومان بوده است.

سرخانی مقدم گفت: از این مبلغ بیش از ۱۷۸ میلیارد تومان به شهرداری‌ها، ۷۱ میلیارد تومان به دهیاری‌ها، ۱۲ میلیارد تومان به امور عشایری و ۶ میلیارد تومان به روستاهای فاقد دهیار واریز شده است.

وی افزود: یک درصد از ۹ درصد درآمدهای حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به حوزه سلامت (به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی) و ارائه خدمات درمانی به شهروندان اختصاص دارد که در شش ماهه نخست امسال ۱۳۱ میلیارد تومان بود.

سرخانی مقدم اظهار کرد:۸ میلیارد ریال بابت ۰.۲۷ درصد از عوارض ارزش افزوده سهم وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و آموزش و پرورش بوده است.

وی، اطلاع‌رسانی طرح‌ها و پروژه های عمرانی افتتاح شده از محل عوارض پرداختی مودیان مالیاتی توسط شهرداری‌ها را یکی از راه‌های فرهنگ سازی مالیاتی و آگاه سازی در راستای هزینه کرد و موارد مصرف مالیات دانست و افزود: پرداخت مالیات مشارکت اجتماعی و از تکالیف حقوق شهروندی است.

مالیات

شماره خبر : 268838 - دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ ساعت 01:48:33
1400 copyright.