خواص و مضرات زیتون
سابقه چندهزار ساله کاشت درخت زیتون، باعث شده تا زیتون انواع مختلف داشته باشد.
از انواع زیتون میتوان به زیتون سبز، زیتون زرد، زیتون سیاه، زیتون سیاه فرآوری شده و… اشاره کرد.
البته اگرچه ممکن است انواع این میوه به لحاظ شکل، رنگ و اندازه متفاوت باشد اما خواص زیتون و مواد مغذی موجود در آنها تفاوتی ندارد.
تأثیر در بهبود ورم معده و زخم معده، کاهش کلسترول و فشار خون، درمان کبد چرب، کاهش اضافه وزن، تأثیر در شفافیت و سلامت پوست و تقویت مو، رفع یبوست، درمان بیماریهایی مانند نقرس، سردرد و سرگیچه، سرماخوردگی، تأثیر در روند نابودی سلولهای سرطانی، جلوگیری از پوکی استخوان، برخورداری از خاصیت آنتیهیستامین و نقش آن در رفع التهاب و آلرژی، تقویت سلامت چشم و… ازجمله خواص این میوه خوشمزه محسوب میشوند.
درخصوص مضرات زیتون هم میتوان گفت که چربی بالای زیتون ممکن است باعث اختلالات گوارشی و بهوجود آمدن مشکلات گوارشی مانند اسهال شود. وقتی به میزان زیاد از آن استفاده میکنیم، سیستم بدنی ما از هضم کامل آن عاجز خواهد شد در نتیجه به اسهال خفیف تا متوسط مبتلا میشویم.