بهترین دستگاه قهوه ساز صنعتی چیست؟
بهترین دستگاه قهوه ساز صنعتی چیست؟
درست بعد از آب، قهوه پرمصرف ترین مایع جهان هم در خانه و هم در محل کار است! برخلاف دستگاه های قهوه ساز خانگی، دستگاه های قهوه ساز صنعتی به گونه ای طراحی شده اند که از استحکام خاصی برخوردار باشند و برای تولید حداکثری قهوه های تک خوشمزه و با طعم غنی تولید شوند. مکانیسم آن بر اساس یک سیستم پرکولاتور است، در حالی که چندین گزینه عملی را برای کاربران خود فراهم می کند. و همانطور که از نامش پیداست دستگاهی است که جای خود را در هتل ها، بارها، کافه تریاها و انواع مشاغل به عنوان نوشیدنی خوشمزه با مواد کم هزینه پیدا می کند.
انواع دستگاه قهوه ساز حرفه ای برای کافه ها
بسته به تردد افراد در کافی شاپ و سطح قیمت، می توانید قهوه ساز مناسب را انتخاب کنید. به عنوان مثال، کسانی که نوشیدنی را خودشان تهیه می کنند یا جایی که باریستا ۸۰ درصد کار را انجام می دهد: شیر را کف کرده و قهوه را آسیاب می کند.
- خودکار: فرآیند دم کردن قهوه را خودکار می کند، یک حافظه الکترونیکی برای حالت های مختلف پخت وجود دارد: کاپوچینو، اسپرسو، لاته. دستگاه قهوه ساز اتوماتیک کافی شاپ یک فنجان قهوه را حدود ۴۰ ثانیه آماده می کند.
- روژکووایا: قهوه را از قبل از دانه آسیاب شده دم می کند، علاوه بر این به یک آسیاب قهوه نیاز دارید. چنین دستگاه قهوه برای یک کافه، پایه ای عالی برای نوشیدنی های قهوه – اسپرسو آماده می کند. در طراحی آن حتما باید به خود شاخ توجه کرد، باید استیل و حجیم باشد تا دما را حفظ کند و قهوه خوشمزه بدهد.
- کپسولی: قهوه را با کپسول قهوه آماده می کند. آب جوش از داخل کپسول عبور می کند و نوشیدنی تمام شده بدست می آید. از معایب – هیچ گونه نوشیدنی وجود ندارد. به طور جداگانه می توانید شیر را با کاپوچیناتور زده و کاپوچینو یا لاته تهیه کنید.
- فوق اتوماتیک: یک قهوه ساز حرفه ای برای یک کافی شاپ می تواند به معنای واقعی کلمه جایگزین یک باریستا شود، زیرا قهوه را تهیه می کند و خود شیر را کف می کند، با چندین ده دستور پخت قهوه برنامه ریزی شده است که با فشار دادن یک دکمه می توان آن را تهیه کرد. می توانید آن را طوری تنظیم کنید که یک دستگاه قهوه ساز نیمه اتوماتیک وجود داشته باشد – فقط یک نوشیدنی آماده می شود و باریستا شیر را به تنهایی می زند. چنین دستگاه قهوه ساز برای یک کافی شاپ تخصصی با دبی بالا مناسب است زیرا می تواند روزانه تا ۶۰۰ فنجان قهوه تهیه کند. از معایب: قیمت بالا، که مدت طولانی تری سود می کند، اگرچه عملکرد دستگاه قهوه ساز بالاتر است.
ویژگی های نصب قهوه ساز
برای تهیه قهوه لذیذ باید مراقب کیفیت آب و غلات آن باشید. دانه های قهوه را می توان با توجه به نوع برشته و تنوع انتخاب کرد، اما با آب کمی دشوارتر است – باید معدنی شدن و فیلتراسیون آب را کشف کنید. آب نه تنها بر طعم قهوه، بلکه بر کلسیفیکاسیون دستگاه قهوه – تشکیل پلاک – نیز تأثیر می گذارد. اگر معدنی شدن آب را کاهش دهید تا پلاک جمع نشود، قهوه طعم خوبی نخواهد داشت. اگر آن را افزایش دهید، رسوبات زیادی روی دستگاه قهوه وجود خواهد داشت. در این راستا، هرکس فیلترهای مختلفی را انتخاب می کند. میتوانید فیلتری با کانیزایی بالای آب نصب کنید تا قهوهای لذیذتر و معطر به دست آورید، اما در نتیجه عمر دستگاه قهوهساز را به نصف نسبت به فیلترهایی با کانیزایی کم کاهش دهید.
وظایف اصلی دستگاه های قهوه ساز
یک عملکرد اجباری دستگاه قهوه اطمینان از ایمنی است، همه کاپوسیناتورها باید “لمس خنک” باشند، یعنی نباید بسوزند. وظیفه دستگاه قهوه ساز ساده کردن تهیه نوشیدنی و خوشمزه کردن قهوه است. برای انجام این کار، دستگاه قهوه ساز باید مقاوم در برابر حرارت، یعنی مولتی بویلر باشد.
دستگاه قهوه ساز چه عملکردهای دیگری را انجام می دهد:
- آسیاب و تنظیم قهوه – همه دستگاه ها آسیاب داخلی ندارند، اما اگر این کار را داشته باشد، دسترسی به تنظیمات آسیاب مهم است. طعم قهوه به اندازه آسیاب بستگی دارد.
- روشن/خاموش خودکار – به کاهش مصرف برق و خاموش کردن دستگاه در صورت عدم استفاده کمک می کند.
- پیشخوان فنجان قهوه – مفید برای شمارش فنجان های قهوه دم شده در یک روز.
- محافظت در برابر گرمای بیش از حد – عمر دستگاه قهوه را افزایش می دهد، به جلوگیری از سوختگی کمک می کند.
- خود تمیز شونده – ضایعات قهوه را به موقع از بین می برد.
مقایسه مدل های محبوب قهوه ساز
بیشتر اوقات، دستگاه های قهوه ساز اتوماتیک یا فوق اتوماتیک در کافی شاپ ها نصب می شوند، زیرا فنجان های قهوه بیشتری تولید می کنند و استفاده از آنها راحت تر است. ما یک مرور کلی از دستگاه های قهوه ساز حرفه ای که رایج ترین هستند، ایجاد کرده ایم.
مدل: Nuova Simonelli Musica Standart AD, Italy
مشخصات: دستگاه؛ قدرت: ۱.۲ کیلو وات؛ متصل به منبع آب؛ امکان تهیه ۲ فنجان به طور همزمان.
مدل: Jura Giga X3 Professional, Switzerland
مشخصات: فوق خودکار؛ قدرت: ۲.۳ کیلو وات؛ متصل به منبع آب؛ تمیز کردن خودکار.
مدل: Synesso Hydra MVP 1 GR, USA
مشخصات: دستگاه؛ قدرت: ۲.۷ کیلو وات؛ سیستم دوز قهوه قابل برنامه ریزی؛ شیر آب جوش.
نقاط ضعف تمام دستگاه های قهوه ساز:
- تشکیل رسوب و شکست برخی از قسمت هایی که آب جوش در کل شیفت از طریق آن جریان می یابد. راه خروج، استفاده از فیلترها، لزوماً اسمز معکوس، برای حذف تمام نمک ها از مایع است.
- ۲-عدم مراقبت به موقع یک ماشین، به خصوص یک ماشین حرفه ای، همیشه نشان می دهد که تمیز کردن باید انجام شود. گاهی اوقات کار را مسدود می کند، زیرا پرسنل سیگنال های الکترونیک را نادیده می گیرند. خروج – باید فردی باشد که مسئول وضعیت فناوری باشد.
- بردهای الکترونیکی. هرچه قطعات الکترونیکی بیشتر باشد، کار با دستگاه دشوارتر است. کوچکترین خرابی در شبکه برق و دستگاه نیاز به تنظیم مجدد دارد.