1. صفحه اول
  2. سلامت
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ :: ۱۲:۳۰

ساوالان خبر (savalankhabar.ir)

به گزارش فارس، مطالعات زیادی درباره اینکه چگونه پیاز می‌تواند منجر به بهبود سلامتی و کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن شود، انجام شد.

براساس گزارش «مدیکال دیلی»، در اینجا با برخی فواید پیاز آشنا خواهید شد.

متخصص تغذیه دانشگاه تگزاس گفت: پیازها منابع بسیار عالی از ویتامین سی، ترکیبات سولفوریک، فلاونوئیدها و فلاونوئیدها هستند.

وی افزود: طبق برآوردها، مصرف پیاز در هر وعده حاوی ۴۵ کالری است و هیچ گونه چربی ندارد.

خواصی برای سلامت قلب

همانطور که می‌دانیم کولسترل لیپوپروتئین کم‌ چگالی (ال دی ال) در دیواره‌های عروق خونی انباشته و در نتیجه منجر به ایجاد لخته خونی می‌شود و خطر ابتلا به حملات و سکته قلبی را افزایش می‌دهد.

گفته شده مواد فتوشیمیایی حاوی گوگرد پیاز می‌تواند میزان کلسترول ال‌دی‌ال را در خون کاهش دهد.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

طبق مطالعات سال ۲۰۱۷ دانشگاه گولف، پیازهای قرمز قدرت زیادی در مبارزه با سرطان دارند زیرا حاوی میزان زیادی «آنتوسیانین» و «کوئرستین» هستند.

تنظیم قند خون

بیماران دیابتی ممکن است نیاز به اضافه کردن پیاز به وعده غذایی خود داشته باشند زیرا تحقیقات نشان داده که گوگرد پیاز ،مسئول افزایش تولید انسولین است.

آموزش ساخت اسلایدشو با css آموزش ساخت اسلایدشو با css آموزش ساخت اسلایدشو با css آموزش ساخت اسلایدشو با css آموزش ساخت اسلایدشو با css

برگزیده

  • افزایش ۹۰ درصدی قیمت مسکن

  • سهم هر ایرانی از بنزین مشخص شد

  • تصمیم جدید در مورد سهمیه‌بندی بنزین

  • وام ازدواج چند میلیون می شود

  • چه مشاغلی پردآمد هستند

  • تصمیم جدید در مورد سود سپرده‎های بانکی

  • مبلغ بسته حمایتی چقدر بوده و به چه افرادی اختصاص دارد

  • چند درصد پزشکان از مالیات فرار می کنند

  • حقوق کارکنان در سال آینده چقدر افزایش می یابد

  • قیمت محصولات سایپا منتشر شد

  • 2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team

    %u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A